آشپزی یک هنر است. شاید شما هم فرزندانی داشته باشید که بد غذا باشند و همه جور غذایی را نخورند. به همین دلیل لازم است تا غذایی خوشمزه را برای آنها تهیه کنید. فیله مرغ پفکی یکی از خوشمزه ترین غذا هایی است که شما می توانید برای خود و خانوادتان محیا کنید. با دکتر سلام همراه باشید.
● مواد لازم برای فیله مرغ پفکی :
فیله یا سینه مرغ | ۱ کیلو |
تخم مرغ | ۶ عدد |
آرد گندم | ۲۰۰ گرم یا ۲ پیمانه |
ماءالشعیر | یک پیمانه |
فلفل سیاه | یک قاشق چایخوری |
زعفران آب شده | ۲ قاشق سوپخوری |
آبلیمو | ۲ پیمانه |
شکر | ۲ قاشق سوپخوری |
لیموترش | ۵ عدد یا ۱۰۰ گرم |
خیارشور | ۳۰۰ گرم |
گوجه فرنگی | ۲۰۰ گرم |
نمک | ۱ قاشق سوپخوری |
نخود فرنگی | ۲ پیمانه یا ۲۰۰ گرم |
روغن مایع | ۴۰۰ گرم |
کره | ۵۰ گرم |
جعفری | ۲۰۰ گرم |
●طرز تهیه سس و فیله مرغ پفکی :
سفیده تخم مرغها را جدا می کنیم و با همزن برقی خوب می زنیم تا حسابی پف کند. ادویه و زعفران نمک را به مخلوط افزوده و سپس آرد و بعد ماءالشعیر را به آن می افزاییم. آرام آرام هم می زنیم به طوری که سفتی مایع مانند ماست شود. حالا فیله مرغها را تکه کرده و در داخل سس می زنیم و سپس در روغن سرخ می کنیم تا جایی که دو طرف سینه مرغ طلایی شود و آن را در صافی می گذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود. سپس در دیس چیده و سرو می کنیم.
هویج را می پزیم و با نخود فرنگی، آبلبمو، شکر و کره می گذاریم تا یکی دو جوش ملایم بزند.
این مخلوط را کنار فیله ها در دیس بگذارید و دور غذا را برای تزئین می توانید با لیمو و خیار شور و جعفری تزئین کنید.
منبع: کمونه