میوههای خشک و میوههای تازه دارای فواید مختلفی برای بدن هستند، اما از نظر میزان ویتامین و املاح، کمی با همدیگر تفاوت دارند. هر دوی آنها، آنتیاکسیدان و فیبر مناسبی را برای بدن فراهم میسازند، اما درصد کمی از ویتامینها در فرآیند خشکسازی میوهها از بین میرود. اگر میخواهید که میوه خشک و میوه تازه را با همدیگر مقایسه کنید، حتما به هر وعده مصرفی استاندارد توجه داشته باشید. هر وعده مصرفی از میوه خشک برابر است با یکچهارم فنجان و هر وعده مصرفی از میوه تازه برابر با یک فنجان. میوههای خشک و میوههای تازه، هر دو در گروه مواد غذایی سالم و مغذی قرار میگیرند. براساس دستورالعمل The Academy of Nutrition and Dietetics، مواد غذایی مغذی دارای مقدار زیادی از ویتامینها، املاح و ترکیبات سالم دیگر هستند، درحالی که کالری نسبتا کمی دارند. به همین دلیل است که مواد غذایی مغذی باید بخش اصلی رژیم غذایی را تشکیل بدهند. بهطور کلی و در مقایسه با میوههای خشک، میزان بیشتری از املاح در میوههای تازه وجود دارد. براساس گزارش وزارت کشاورزی آمریکا، یک فنجان سیب تازه حاوی ۸ میلیگرم کلسیم، ۶ میلیگرم منیزیم و ۱۴ میلیگرم فسفر است. با اینحال، یکچهارم فنجان سیب خشک تقریبا ۳ میلیگرم کلسیم، ۳ میلیگرم منیزیم و ۸ میلیگرم فسفر برای بدن فراهم میکند. بالاتر بودن غلظت املاح در میوههای تازه، آنها را به انتخاب مغذیتری نسبت به میوههای خشک تبدیل میسازد.
سلامتیسم