نان یکی از اصلی ترین اغلام مصرفی در سفره های ایرانی است. این محصول از آرد گندم تهیه می شود و مصرف آن فواید بسیار زیادی دارد البته تقلب هایی هم در تولید این محصول صورت می گیرد. که از جمله این تقلب ها می توان به اضافه کردن “مایع خمیر” به آرد اشاره کرد که سبب بوجود آمدن مشکلات گوارشی می شود. با دکتر سلام همراه باشید.

«معروف بسطامی» در نشست کارگروه آرد و نان شهرستان ایلام با بیان اینکه نان در سبد غذایی مردم ایلام جایگاه ویژه‌ای دارد، اظهار کرد: خانواده‌ها باید از کیفیت و بهداشت نان مصرفی خود اطلاع و اطمینان داشته باشند و بخشی از این کیفت به بازدیدهای مستمر و پیوسته بستگی دارد.

 

وی گفت: متأسفانه برخی نانوایی‌های برای بالا بردن کیفیت نان‌ خود از مواد افزودنی غیرمجاز استفاده می‌کنند که لازم است بازرسی‌ها از این نانوایی‌ها مستمر انجام و با افراد خاطی برخورد جدی شود چون نانوایان با سلامت مردم سروکار دارند پس باید با حساسیت بر بهداشت نان دقت کنند.

وی با تأکید بر اینکه به‌هیچ‌وجه در خصوص بررسی وضعیت کمی و کیفی نان تسامح به خرج نمی‌دهیم، خواستار افزایش بازدیدهای سرزده از نانوایی‌های سطح شهر شد.

«علی‌رضا شریفی» رئیس شبکه بهداشت و درمان ایلام نیز در این نشست با انتقاد از استفاده از مواد افزودنی غیرمجاز در نانوایی‌ها اظهار کرد: ناراحتی گوارشی مردم ایلام به دلیل کیفیت نان‌ شهر است اما برخی به‌اشتباه منشاء این ناراحتی‌ها را آب شرب ایلام می‌دانند.

وی با بیان اینکه متأسفانه در برخی بازرسی‌ها از نانوایی‌های سطح شهر ایلام مقادیر قابل‌توجهی از مواد افزودنی غیرمجاز مانند جوهر قند و جوش‌شیرین مشاهده‌شده است، گفت: نان بی‌کیفیت منشاء بسیاری از بیماری‌های گوارشی و استخوانی است.

منبع: ایسنا