بدیهی است که هر فردی درباره مسائل مربوط به مدفوع بحث نمیکند، مگر اینکه متخصص گوارش باشد! ولی بسیاری از ما، سوالات بدون جواب زیادی درباره مدفوع داریم که نمیدانیم هر کدام را باید از چه فردی بپرسیم. یکی از مهمترین سوالات، این است که چرا بعضی از مواد غذایی همچنان حالت اولیه خودشان را در مدفوع حفظ میکنند؟! متخصصان گوارش، نکات مهمی را درباره این موضوع برای ما توضیح میدهند. گاهی اوقات، مواد غذایی بهدرستی تجزیه نمیشوند باکتریهای موجود در بدن در حالت طبیعی باید همه مواد غذایی را تجزیه کنند، اما گاهی اوقات پیش میآید که مواد غذایی دارای فیبر زیاد بهسختی هضم میشوند. برای مثال ذرت، هویج، غلات، دانهها و مغزها، حاوی نشاسته خاصی هستند که بهسختی توسط دستگاه گوارش هضم میشوند. از آنجایی که این مواد غذایی بدون تغییر از بدن عبور میکنند، بدن در همه موارد نمیتواند مواد مغذی آنها را کاملا جذب کند. دکتر دنیل فریدبرگ (متخصص گوارش) میگوید: «تقریبا همه مواد غذایی گیاهی حاوی کربوهیدراتهای پیچیده هستند که بهراحتی توسط بدن به کالری تبدیل نمیشوند». بنابراین، برای جذب کامل مواد مغذی و هضم راحتتر، حتما سبزیها را بخارپز کنید.
سلامتیسم