دکتر وحید عارفی جراح و متخصص بیماری های لثه( پریودانتیست)

آدرس: خیابان شریعتی- جنب حسینیه ارشاد-کوچه ارشاد-پلاک 3- طبقه 2 واحد 25

تلفن تماس و مشاوره: 02122894247 -02122894246

 

استفاده از لیزر برای  مشکلات دندانی خانم های باردار و حتی مشکلات دندان های مصنوعی

لیزرها از انرژی نور برای ترمیم دندان ها استفاده می کنند. زمانی که لیزر برای کارهای جراحی و دندانپزشکی استفاده می شود مثل یک تیغ جراحی امن و بی خطر و یا یک تبخیر کننده، با بافت لثه تماس پیدا می کند. اگر لیزر برای درمان مشکلات دندانی توسط متخصص ماهر استفاده شود به افزایش پیوند بین دندان و دیگر اجزای ترمیمی دندان کمک می کند.

 

دکتر عارفی جراح و متخصص بیماری های لثه با 18 سال سابقه در این رشته، در انجام ایمپلنت و روش‌های لیزری در دندانپزشکی عمومی به وسیله لیزر تراپی است و دوره فلوشیپ لیزر را در آلمان گذرانده است. دوره اولیه ایمپلنت را نزد پروفسور برانمارک و هرتل در سال 1993 فراگرفته و به دنبال آن مدارک متعددی در ارتباط با ایمپلنت و جراحی های پیشرفته استخوانی در داخل و خارج از کشور اخذ نموده است.

اگر مایل به استفاده از روش های نوین دندانپزشکی  و داشتن یک متخصص ماهر در رابطه با لیزر درمانی  و استفاده از لیزر تراپی هستید حتما دکتر وحید عارفی را به خاطر بسپارید تا از زیبایی لبخند خود و درمان های سریع و بدون درد لذت ببرید.

دکتر عارفی: “لیزر” بهترین روش برای مشکلات دندانی خانم های باردار

امروزه ثابت شده است که یکی از گروه هایی که ناراحتی های لثه برای آنها زیاد اتفاق می افتد، خانم های باردار هستند. چون در این افراد تغییرات هورمونی و باکتری ها خیلی فعال هستند. به همین دلیل در افراد باردار یک اتفاق مانند باکتری میا یا اضافه شدن شدید باکتری اتفاق می افتد. در این خانم ها بهترین روشی که می تواند لثه هایشان را مداوا کند یا هر کار دیگری که امکانپذیر باشد حتی ترمیم ها و… روش های لیزری است.

اخیراً آقای ریچارد کلین در یکی از تحقیقاتش اثبات نموده است. که روی خانم های باردار و جنین آنها آزمایش تابش لیزربا طول موج های مجازکه بر روی آنها انجام شده است و بعد مادر و بچه را مورد تست و آزمایش قرار داده اند هیچ تغییر خاصی در آنها اتفاق نیفتاده است. بنابراین لیزرها برای خانم های باردار امن هستند و به خصوص اینکه باکتری برای خانم های باردار بسیار مضر است زیرا می تواند از طریق خون و بند ناف وارد منطقه جنینی شود و این بسیارخطرناک است.

لیزرها تنها وسیله ای هستند که می توانند کل این باکتری ها را از منطقه دفع کنند و اجازه فعالیت به آنها ندهند. ضمن اینکه کارهای لیزری خیلی کوتاه است و احتیاج  به زمان زیادی ندارد چون از لحاظ فیزیکی برای یک خانم باردار سخت است که روی صند لی دندانپزشکی برای مدت طوانی بنشیند، این روش ها خیلی سرعتی هستند و بیمار می تواند کار خود را انجام دهد و به سرعت مرخص شود. علاوه بر آن عمل های لیزری اغلب بیحسی نیاز ندارند چون برای خانم های باردار بی حسی منع شده است و بهتر است که تا حد امکان بی حسی به آنها تزریق نشود و لیزرها هم نیازی به بی حسی ندارند.

دکتر عارفی ترمیم های لیزری:

شاید در گذشته پوسیدگی های دندان را با وسایلی مانند دریل و فرز تراش می دادند و بخشی از دندان طبیعی را هم تراش می داد که امروزه هم این کار انجام می شود یعنی کسانی که با روش های غیر لیزری این کار را می کنند بخشی از دندان طبیعی را هم وقتی می تراشند، هدر می دهند. کار لیزرها این است که لایه های پوسیده را بر می دارند و با دندان تماس ندارند. فاصله آنها با دندان یک میلی متر یا بیشتر است و فقط پوسیدگی را از جسم دندان به صورت انفجاری خارج می کنند. چیزی که آنجا می ماند ساختمان طبیعی دندان بدون پوسیدگی است. بنابراین خیلی خیلی کمتر به دندان یا بخش سالم یا ساختمان دندانی آسیب می رسد.

دکتر عارفی عمل های لیزری بدون اسید:

در عمل های ترمیم لیزری روی دندان ها مخصوصاً در رنگ دندان ها که امروزه بیشتر کار می شود یعنی پر کردن های رنگ دندان و فیلینگ های کامپوزیتی که این ها قبل از اینکه بخواهند دندان را پر کنند، باید از اسید استفاده شود. این اسید روی عاج دندان تأثیر می گذارد و شخص مرتب می گوید که دندان من حساس است. لیزرها مکان و سطح را برای چسبیدن بهتر کامپوزیت ها،( مواد رنگ دندان )آماده می کنند.. بنابراین هیچ احتیاجی به اسید نیست و این حساسیت را به حداقل می رساند. تماس مکانیکی با دندان ندارند و بنابراین جسم دندان هدر نمی رود. اغلب ترمیم ها را بدون آمپول بی حسی انجام می دهیم و شخص هم اظهار ناراحتی نمی کند و پوسیدگی ها را تا عمق نزدیک به دو میلی متر عصب دندان هم بر می داریم و از نظر بی حسی هم خیلی خوب است؛ زیرا بی حسی دادن خودش یک دغدغه ای هم برای مریض و هم برای پزشک دارد. ظرافت ناحیه ترمیم چون فقط پوسیدگی برداشته می شود، بیشتر است و نواحی مجاور هم آسیب نمی بینند.

دکتر عارفی: لیزر برای استفاده در مشکلات دندان های مصنوعی

یکی از مسائلی که اشخاص دارند اتفاقاتی مانند زخم ها و یا برجستگی هایی که در محیط دهان به وجود می آید است و اکثراً کسانی که دندان مصنوعی استفاده می کنند و آسیب های مکانیکی در محیط دهان دارند دچار بافتهای فیبری اضافی می شوند و این مزاحم اسقرار دندان های مصنوعی شان و عمل کردن دهان و دندان هایشان می شود.

برداشت این قطعات اگر با روش های جراحی سابق یا سنتی بخواهد انجام شود سخت است چون هم به عروق مجاور آسیب می رساند و هم نمی توانست خیلی محدود انجام بگیرد و نمی توانست خونریزی را کنترل کند و به خاطر همین یک معضل بود. ولی امروزه لیزر دو کار انجام می دهد، هم ضایعه را بر می دارد و هم در مکان، با نور عمل هموستسیس اتفاق می افتد. هموستسیس یعنی انعقاد خون، که همان دقیقه خون بند می آید. بنابراین شخص وقتی کارش انجام می شود، یک قطعه بزرگی از مخاط دهانش برداشته می شود، جای آن بدون اینکه بانداژ یا پانسمان گذاشته شود و بدون خونریزی از کلینیک بیرون می رود. در نتیجه لیزر خیلی کمک بزرگی به برداشت ضایعات و زخم ها می کند.

عضلات فکی و دهانی گاهی دچار اسپازم یا انقباض می گردند و افراد دهانشان را از یک حدی بیشتر نمی توانند باز کنند یا دردهای غیر تیپیک یا دردهای بی قاعده دارند که به دلیل کشش های خاص یا تأثیرات روی عصب های اصلی فکی است که این ها بعد از بعضی جراحی های بزرگ هم اتفاق می افتد که شخص دچار گزگز و خواب رفتگی می شود، احساس ناراحتی می کند و احساس می کند بخشی از صورت یا سیستم دهانی داخل فک گویی متعلق به او نیست و گویی که عصب ندارد که به آن پاراستزی می گویند. ولی لیزرهای تابشی با روش های مختلف در این مناطق با زمان های خیلی مشخص، می توانند هم اسپاسم های ماهیچه ای را بهبود بخشند و عضلات را آزاد کنند و پاراستزی وخواب رفتگی و حس را برگردانند و علاوه بر آن دردهای بی قاعده را التیام دهند.

دکتر وحید عارفی جراح و متخصص بیماری های لثه( پریودانتیست)

آدرس: خیابان شریعتی- جنب حسینیه ارشاد-کوچه ارشاد-پلاک 3- طبقه 2 واحد 25

تلفن تماس و مشاوره:02122894247 –02122894246