فیزیوتراپی شیوهای برای درمان و کاهش درد مفاصل میباشد که بدون نیاز به جراحی و استفاده از دارو به شما پیشنهاد میشود.
در کلینیک بهنام به شما این فرصت داده میشود تا با دادن بهترین امکانات به بیماران محترم بتوانند روند درمانی خود را طی کنند.
کلینیک فیزیوتراپی بهنام
آدرس: تهران، خیابان شریعتی، جنب حسینیه ارشاد، بنبست ارشاد، پلاک 3، واحد 10
تلفن تماس: 02122895939
جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت و اینستاگرام کلینیک فوق تخصصی دکتر بهنام مراجعه نمایید.
وبسایت:http://clinicbehnam.ir
ما را در اینستاگرام دنبال کنید behnam_physiotherapy
1) کار فیزیوتراپی چیست؟
فیزیوتراپیستها متخصصان مراقبت از سلامتی افراد هستند که بر اساس علم روز دنیا موثرترین درمان را برای بهبود حرکت، کاهش درد، کاهش نیاز به جراحی و استفاده از دارو به شما پیشنهاد میکنند، در ضمن نوعی درمان است که باید با صبر و حوصله انجام شود.
2) آیا فیزیوتراپ با پزشک در ارتباط است؟
بله
3) چه افرادی به فیزیوتراپ مراجعه میکنند؟
فیزیوتراپی از زیرشاخههای توانبخشی است که به افراد ناتوان و آسیب دیده کمک میکند تا بتوانند کارهای روزمره خود را انجام دهند.
4) آیا درمان فیزیوتراپی در طی یک جلسه امکانپذیر است؟
خیر، بیمارانی که برای فیزیوتراپی مراجعه میکنند باید این را بدانند که این درمان در طی یک مدت زمان خاص صورت میپذیرد.
5) فیزیوتراپی مناسب چه نوع بیماریهایی است؟
شیوهای از درمان بیماریها و اختلالات عصبی-ماهیچهای-اسکلتی با استفاده از تجهیزات مکانیکی، جریانهای الکتریکی، مانورهای دستی، تمرینات ورزشی و عوامل فیزیکی دیگر است.
6) یک فیزیوتراپ باید چه ویژگیهایی داشته باشد؟
1- دارای دانش پزشکی مدرن(Medicine).
2- آشنا با روش های قدیمی درمانی(TraditionalMedicine).
3- آشنا با دیدگاه کلی نگر(Holistic).
4- آشنا با فیزیولوژِِی و پاتولوژی حرکت
5- آشنا با مفاهیم سلامت صنعتی(Health Industryy).
6- آشنا با مفهوم سلامت رزمیفیزیوتراپیست ها با حمایت همه جانبه پزشکان(Physician)توانستند بروی پا ایستاده و مراحل تکامل را طی نمایند.
7- با تاکید بر حرکت درمان های جراحی را کامل نمایند.
8- با تاکید بر تنفس بهتر بیهوشی ها را کم خطر کنند.
9- تجهیزات الکتروتراپی و مکانوتراپی را علمی کرده وبا وسعت بکار گیرند.
10- سیستم های جدید مانند لیزر را بکار گیرند.
111- در تمامی حیطه ها حضور یابند.
7) مهمترین حیطههای فعالیت فیزیوتراپی در پزشکی شامل چه نوع درمانی است؟
درمان موارد زیر است: ۱-بیماریهای دستگاه حرکتی (ارتوپدی). ۲-بیماریهای دستگاه قلبی و تنفسی. ۳-بیماریهای دستگاه اعصاب محیطی و مرکزی. ۴-بیماریهای پوستی و سوختگیها. ۵-درد و کنترل درد. ۶-بیماریهای شغلی.
درمان این مرکز فیزیوتراپی به روشهای زیر میباشد:
۱– تمرین درمانی: فیزیوتراپیست به وسیله تجویز؛ انجام و آموزش ورزشهای درمانی خاص؛ ماساژ؛ ورزش در آب (Hydrotherapy)؛ اقدام به درمان بیمار یا افزایش سطح سلامت میکند.
۲– الکتروتراپی:درمان به وسیله دستگاههای ویژه انجام میشود این دستگاهها معمولاً امواج خاصی را (امواج مایکرو ویو؛ امواج کوتاه رایویی؛ امواج مافوق صوت؛ امواج الکتریکی) که همگی توسط دستگاه به شکل خاصی تولید شده و تغییر مییابند(مدوله میشوند).
۳– مهارتهای درمان با دست(Manual Therapy)
تنها روش برای درمان سکته مغزی فیزیوتراپی میباشد
سکته مغزی میتواند باعث ضعف یا فلج نیمی از بدن و مشکلات تعادل شود. فیزیوتراپی کمک میکند که تا حد ممکن کنترل ماهیچهها و حرکت فرد به حالت عادی بازگردد.
سکته مغزی آسیب عصبی حاد ناشی از اختلال خونرسانی به قسمتی از بافت مغز که ناشی از انسداد رگ مغزی به وسیله یک لخته خونی و یا پارگی یکی از عروق تغذیه کننده آن قسمت بافت مغز میباشد.
به بیان دیگر اگر خونرسانی به قسمتی از مغز دچار اختلال شده و متوقف گردد٬این قسمت از مغز دیگر نمیتواند عملکرد طبیعی خود را داشته باشد.این وضعیت را اصطلاحاً سکته مغزی مینامند.سکته مغزی میتواند به عللی مانند بسته شدن یا پاره شدن یکی از رگهای خون رسان مغز ایجاد شود.
فیزیوتراپی خیلی زود به دنبال سکته مغزی در منزل یا بیمارستان آغاز میشود. اگر فرد توانایی جابهجایی نداشته باشد، فیزیوتراپ از وضعیت مناسب آنها در تخت اطمینان حاصل میکند و وضعیت آنها را به طور منظم تغییر میدهد تا از خشک شدن ماهیچهها و مفاصل جلوگیری کند. اگر فردی که دچار سکته مغزی شده است نمیتواند روی تخت یا صندلی بنشیند فیزیوتراپ به او کمک میکند تا تعادل خود را حفظ کند. پس از این مرحله شخص میتواند با کمک بایستد و به آرامی راه برود.
درمان اندامهای ضعیف یا فلج با حرکات کوچک و ساده آغاز میشود. با پیشرفت شخص و قویتر شدن او حرکات پیچیدهتر، آزمایش میشوند و او تشویق میشود تا هر دو سمت بدنش را به کار بگیرد. این کار از استفاده بیش از اندازه از سمت سالم جلوگیری میکند.