دانه چیا مزایای زیادی برای سلامتی مصرف کنندگان در بر دارد می توانید با استفاده از این محصول گیاهی انواع املاح مورد نیاز بدنتان از جمله امگا 3 را دریافت کنید به راهنمایی های متخصین طب سنتی در این زمینه بیشتر دقت کنید و از این طریق فشار خون و کلسترول خون خود را کنترل کنید .
دانه چیا؛ سرشار از مواد مغذی دانههای چیا حاوی بالاترین میزان از اسیدهای چرب امگا-۳ در میان همه انواع مواد غذایی گیاهی هستند. این ویژگی واقعا برای قلب شما اهمیت دارد، چون اسیدهای چرب امگا-۳ میتوانند تریگلیسیرید را در خون افراد مبتلا به کلسترول خون بالا کاهش بدهند. حتی براساس گزارش انجمن قلب آمریکا (AHA)، امگا-۳ میتواند خطر ابتلا به ریتم نامنظم قلب را پایین بیاورد. این خوراکی بسیار مغذی، مقدار زیادی از آنتیاکسیدانها، پروتئین و املاح مختلف، از جمله منیزیم، کلسیم، آهن و فیبر محلول را نیز برای بدن فراهم میکند. دکتر استفان کاپکی (متخصص قلب در Mayo Clinic) میگوید: «مصرف فیبر محلول در حد متوسط، فواید زیادی برای بدن دارد و میتواند کلسترول را هم کاهش بدهد. البته اگر از آب کافی همراه با دانه چیا استفاده نکنید، احتمال ابتلا به یبوست وجود دارد». اگرچه مطالعات علمی نشان دادهاند که دانههای چیا، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی-عروقی را از طریق پایین آوردن فشار خون و کلسترول خون کاهش میدهند، اما باید به یک نکته مهم توجه کرد: بیشتر این مطالعات با آزمایش روی نمونههای حیوانی شکل گرفتهاند.
سلامتیسم