Nigella Sativa(سیاه دانه) یا شونیز گیاهی گلدار است که بومی آسیا(جنوب غربی) میباشد.در اصفهان و اراک گیاه سیاه دانه بصورت ویژه ای می روید و خواص دارویی در دانه آن وجود دارد.عسل هم یک مایع گرانرو و شیرین میباشد که تولیدش از شهد گل ها توسط زنبور عسل صورت میگیرد.میخواهیم شما را با خاصیت معجون سیاه دانه و عسل و روش تهیه معجون آن ها آشنا کنیم.
خواص دوسین :
– درمان آسم
– آلرژی
– بیماری های روحی وعصبی ( سودا )
– سنگ شکن بسیار قوی
– منضج بلغم و سودا
– تقویت سیستم ایمنی بدن
– درمان غلظت خون
– فشار خون
– پروستات
– تکرر ادرار
– عفونت ادرار
– سرماخوردگی
– تمام کیست های بدن
– گلگون کردن صورت
– برطرف کننده چاقی و بلغم
روش تهیه معجون سیاه دانه و عسل :
برای تهیه این ترکیب باید سیاه دانه را پودر کرده و بلافاصله با عسل مخلوط کرد و نسبت ترکیب سیاه دانه و عسل هم یک به سه می باشد یعنی مثلا یک قاشق پودر سیاه دانه باید با سه قاشق عسل مخلوط شود. سیاه دانه پودر شده اثرگزاری بهتری دارد ولی خیلی سریع در مجاورت هوا خواصش را از دست چمی دهد امااگر با عسل مخلوط شود خواص خود را از دست نمی دهد و تا 6 ماه هم ماندگاری دارد. البته سیاه دانه را می توان به همان صورتی هم که هست با عسل مخلوط کرد. نام این داروی ساده اما بسیار پرخواص دوسین می باشد که از 2 س موجود در کلمه عسل و سیاه دانه اقتباس شده است.
میزان مصرف :
هر8ساعت1قاشق مرباخوری مصرف شود.
منبع : شفا آنلاین