بعد از تهیه مواد اولیه لازم برای پخت هر غذا، نوبت به انتخاب ظرفی می رسد که می خواهیم غذا را در آن بپزیم.انتخاب ظرف مناسب می تواند روند تهیه ی یک غذای سالم را به طور قابل توجهی افزایش دهد.در زمان های مختلف ظروف متفاوتی وارد بازار شده اند.از ظروف سنگی گرفته تا مسی، چدنی، فلزی و … که هر کدام مشتریان و متقاضیان زیادی را داشته اند.اما برای داشتن یک غذای سالم بهتر است از کدام ظروف استفاده کنیم؟
انتخاب ظرف مناسب برا پخت و پز تاثیر بسزایی در سلامت جسم و روح افراد خانواده دارد. به گفته کارشناسان برخی از ظروف با آزاد سازی ترکیبات متفاوتی که بر اثر رنگ، لعاب و یا جنس آنها در هنگام پخت و پز ایجاد می شود می توانند برخی عناصر و ترکیبات مضر یا مفید را به غذای پخته شده اضافه کرده و در هنگام مصرف وارد بدن انسان کنند.
با آگاهی از معایب و محاسن هر کدام از این ظروف می توانید انتخابی آگاهانه و صحیح برای تمامی اعضای خانواده خود انجام داده و روند سلامت خانواده خود را بهبود بخشید.
منبع: باشگاه خبرنگاران