با نزدیک شدن به سال نو بازار خرید ماهی قرمز برای سفره های هفت سین داغ داغ است.لازم است برای خرید این ماهی ها به توصیه هایی توجه داشته باشیم تا از بیماری های مربوط به آبزیان در امان بمانیم.مسئول اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای آبزیان اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه به مردم توصیه کرد، از خرید ماهی قرمز با بالههای تا خورده خودداری کنند.
دکتر پگاه رستمی در خصوص شرایط نگهداری و خرید ماهی قرمز در آستانه سال نو، گفت: ماهیهای زینتی از جمله ماهی قرمز اگر در شرایط غیربهداشتی نگهداری شوند، ممکن است ناقل بیماریهایی مثل “سالمونلا” و “سل پوستی” باشند.
وی افزود: با توجه به نزدیک شدن به ایام نوروز و رسم تهیه ماهی قرمز، توصیه میشود افراد برای تهیه ماهی به مراکز تحت نظر و دارای مجوز دامپزشکی مراجعه کنند.
مسئول اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای آبزیان اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه از مردم خواست، از خرید ماهی از افرادی که به صورت متراکم و در شرایط نامناسب اقدام به نگهداری ماهی میکنند، خودداری کنند.
به گفته این مسئول، موقع خرید باید توجه کرد که بالههای ماهی تا نخورده باشد، ماهی شنای متعادلی داشته باشد و علایم عصبی مانند چرخش دور خود و کوبیدن سر به دیواره آکواریوم نداشته باشند.
وی حالت بیرون زدگی چشمهای ماهی، تشکیل گلولههای پنبه ای اطراف دهان، دور دم و باله ها و همچنین سفید شدن پوست ماهی را از علائم ماهیهای بیمار عنوان کرد که باید به آن توجه کرد.
وی افزود: با توجه به نزدیک شدن به ایام نوروز و رسم تهیه ماهی قرمز، توصیه میشود افراد برای تهیه ماهی به مراکز تحت نظر و دارای مجوز دامپزشکی مراجعه کنند.
مسئول اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای آبزیان اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه از مردم خواست، از خرید ماهی از افرادی که به صورت متراکم و در شرایط نامناسب اقدام به نگهداری ماهی میکنند، خودداری کنند.
به گفته این مسئول، موقع خرید باید توجه کرد که بالههای ماهی تا نخورده باشد، ماهی شنای متعادلی داشته باشد و علایم عصبی مانند چرخش دور خود و کوبیدن سر به دیواره آکواریوم نداشته باشند.
وی حالت بیرون زدگی چشمهای ماهی، تشکیل گلولههای پنبه ای اطراف دهان، دور دم و باله ها و همچنین سفید شدن پوست ماهی را از علائم ماهیهای بیمار عنوان کرد که باید به آن توجه کرد.
منبع: باشگاه خبرنگاران