طبق یک مطالعه جدید بسته بندی و جعبه مواد غذایی حاوی شیمیایی فلوئوردار هستند که به مواد غذایی آسیب می رسانند. بر روی خانواده ها آزمایشی انجام شد که در بسیاری از مواد غذایی سریع طبخ ۴۰۰ نمونه از رستوران های سراسر کشور نزدیک به نیمی از پوشش های مواد غذایی سریع طبخ و یکی از ۵ جعبه مواد غذایی مقوایی شامل سطح قابل تشخیصی از فلوئور مقاوم در برابر گریس بود.
طبق مطالعات قبلی برخی از مواد شیمیایی فلوئوردار مانند پرفلوئور واکتانوئیک اسید و پرفلوئور واکتامنولوئیک اسید به کلیه، سرطان بیضه، وزن کم هنگام تولد، بیماری تیروئید، کاهش کیفیت اسپرم، فشار خون بالا ناشی از حاملگی، سیستم ایمنی بدن و مشکلات در کودکان مرتبط هستند.
تولید کنندگان عمده:
ایالات متحده به طور داوطلبانه از این رده خارج هستند ولی این بسته بندی هنوز هم در کشورهای دیگر تولید می شوند. در حالی که در سال ۲۰۰۰ تولید آن باید متوقف می شد. دامنه های بررسی نشان می دهد که مواد شیمیایی فلوئوردار هنوز به طور گسترده در بسته بندی مواد غذایی وجود دارند. یکی از این چالش ها این است که شما می توانید از آنها اجتناب کنید. زیرا شما می توانید با نگاه کردن به یک لفافه بسته بندی بگویید آیا شامل فلوئور است یا خیر؟
به عنوان طبقه بندی مواد شیمیایی فلوئوردار به مواد, PAFS نامیده می شوند. شما می توانید برای خرید یک فرش مقاوم در برابر لکه و یا یک پوشش مقاوم در برابر لکه مبلمان امتحان کنید. اما این برای مصرف کننده مشکل است که مواد غذایی بسته بندی شده را امتحان کنند که در آن مواد شیمیایی فلوئور دار نباشد. نویسندگان می گویند که آنها در طیف گسترده ای از محصولات قرار دارند از جمله: فرش، اثاث یا لوازم خانگی و داخلی، واکس کفش و پوشاک هستند که در فضای باز استفاده می شوند.
به نظر می رسد حرارت و چربی به مواد شیمیایی برای از بین بردن مواد غذایی کمک می کند. با توجه به سرویس دهی غذا، توصیه بسته بندی فقط زنجیره کوچکی از مواد شیمیایی فلوئوردار در بسته بندی مواد غذایی سریع طبخ استفاده می شود. این زنجیره کوتاه مواد شیمیایی توسط اداره غذا و داروی ایالات بررسی و پیدا می شود و برای استفاده امن می شود. PFOA و PFOS زنجیره بلیز مواد شیمیایی مرحله به مرحله هستند. بسته بندی مواد غذایی امروز دارای خدماتی است و از روش های سالم بیشتر استفاده می کنند.
کاغذ به طور معمول شامل فلوئور زیادی است، بنابراین استدلال این امر می تواند یک روش تشخیص حضوری باشد. طبق تحقیقات، انجام شده ۴۶ درصد کاغذ و ۲۰ درصد از نمونه جعبه مقوایی برای مواد غذایی مثل پیتزا و سیب زمینی سرخ کرده حاوی فلوئور است. این تیم تحقیقاتی همچنین آزمایش لیوان های کاغذی مورد استفاده برای نوشیدنی های سرد و گرم را دربرداشت اما هیچ سطح قابل توجهی از فلوئور را در آن ها پیدا نکرد.
نمونه ی پوشش بسته بندی کاغذی حاوی مواد شیمیایی فلوئوردار است. در بازه ی زمانی حدود ۳۸ درصد در ساندویچ و همبرگر حدود ۵۷ درصد از موارد مورد استفاده برای دسر، نان و غذاهای آماده بود. دلیل این مواد شیمیایی می تواند به خاطر کاغذ بازیافت شده باشد که در ساخت کاغذهای آن ها استفاده می شود و هیچ راهی برای حذف این مواد شیمیایی از محیط زیست در دسترس نیست. این مواد شیمیایی به اثرات دراز مدت در سلامت کودکان می انجامد به طوری که این مواد شیمیایی فلوئوردار در اطراف بند ناف یافت می شوند.
دکتر سلام