سیر یکی از گیاهان طبیعی است که تمام افراد با آن آشنایی دارند و خواص بی نظیر آن را شنیده اند.با استفاده از سیر می توان شربتی تهیه کرد که چند برابر پنی سیلین خاصیت ضد عفونی کنندگی و آنتی بیوتیکی دارد.در این مطلب قصد داریم شما را با این شربت و روش تهیه آن آشنا نماییم.

سال‌هاست که چینی ها از سیر استفاده درمانی می کنند و از شربت آن برای تقویت دستگاه ایمنی بدنشان استفاده می کنند. روش تهیه این شربت بسیار ساده است و ترکیبات آن موادی هستند که در هر خانه ای پیدا می شوند.

شربت سیر؟ چرا و چگونه؟

شربت سیر باعث تقویت دستگاه ایمنی بدن می شود، فشارخون و همچنین کلسترول بد خون را تنظیم می کند.

در مواقعی که احساس سرماخوردگی و بیماری های عفونی دارید می توانید به این شربت اعتماد کنید. چون علاوه بر پیشگیری به درمان چنین ناخوشی هایی کمک نیز می کند.

به طور دقیق تر این که شربت سیر برای مقابله با بیماری نقرس، آرتریت و همچنین درد مفاصل کمک می کند.

شما می توانید برای برطرف کردن تب، درمان گلودرد و سرفه نیز به سراغ این شربت مورد علاقه مادربزرگ ها بروید.

این شربت تأثیر زیادی در پیشگیری و همچنین درمان سرماخوردگی و آنفولانزا دارد.

مواد لازم

سیر پوست کنده و له شده: 8 حبه

سرکه سیب: 1 لیوان معادل 200 میلی لیتر

عسل طبیعی: 1 لیوان معادل 200 میلی لیتر

دست به کار شوید

نوشیدن منظم این شربت باعث پیشگیری چشمگیری از عفونت ها از هر نوعی و همچنین برطرف کردن علائم آن ها می شود

سیر را پوست بگیرید و تا حدودی له کنید تا ریز شود.

عسل و سرکه سیب را به آن افزوده و همه مواد را به مدت 10 تا 15 با سرعت بالا ترکیب کنید.

سپس این شربت را در یک شیشه دربسته بریزید و به مدت 5 روز داخل یخچال قرار دهید.

می توانید هر 24 ساعت یک‌بار شیشه را تکان دهید تا مواد کاملاً با هم ترکیب شوند.

بعد از پنج روی شربت شما آماده مصرف است و می توانید با خیال راحت از آن استفاده کنید.

میزان مصرف

مصرف این شربت نیز کار ساده ای است. 2 قاشق چای‌خوری از شربت سیر را داخل یک لیوان آب حل کنید و صبح به صورت ناشتا میل کنید. از آنجایی که این شربت مزه قوی دارد نباید آن را یک دفعه سر بکشید. اما به مرور به طعم آن عادت می کنید.

نوشیدن منظم این شربت باعث پیشگیری چشمگیری از عفونت ها از هر نوعی و همچنین برطرف کردن علائم آن ها می شود.

منبع:تبیان