می توانید با روش تهیه سس بین المللی معروف برای سالادتان آشنا شوید این چاشنی با نام سس پرتقال و گردو معروف است که می تواند به غذایتان عطر و طعم جالبی بیافزاید در ادامه با مواد لازم برای تهیه این سس و کالری موجود در آن و روش های سوزاندن این کالری ها آشنا شوید .
دستور آشپزی امروز ما به طرز تهیه «سس پرتقال و گردو» که از معروفترین سسهای بین المللی برای سالاد است، اختصاص دارد. این سس کمکالری برای طعم دادن به سالاد سبزیهای برگ سبز تیره، بسیار مناسب است و میتواند گزینهای سالم و فوقالعادهای برای کسانی باشد که رژیم لاغری دارند و علاقهای هم به مصرف سالاد بدون سس از خودشان نشان نمیدهند.
برای تهیه سهچهارم فنجان از این سس که تنها ۱۰ دقیقه زمان میبرد به یکسوم فنجان روغن گردو، ۱ قاشق غذاخوری سرکه سیب، ۱ حبه سیر رندهشده، ۱ قاشق چایخوری عصاره پرتقال، ۱ قاشق چایخوری سس سویای کمنمک، ۱ قاشق چایخوری نمک و یکچهارم قاشق چایخوری فلفل نیاز داریم. برای آماده کردن این سس هم کافی است که تمام مواد را باهم مخلوط کنید و حدود ۱۰ دقیقه، کاملا با مخلوط کن یا غذاساز، آنها را ترکیب کنید.
این مقدار سس، دارای برچسب تغذیهای زیر است: انرژی ۵۷ کیلوکالری میزان پیادهروی برای سوزاندن انرژی این سس ۱۹ دقیقه چربی ۶ گرم کلسترول ۰ میلیگرم کربوهیدرات ۱ گرم پروتیئن ۰ گرم فیبر ۰ گرم سدیم ۶۴ میلیگرم پتاسیم ۱۷ میلیگرم
سلامتیسم