در میان دسرها موردی به نام پودینگ وجود دارد که از زمان های قدیم تهیه میشده است.در قدیم برخی اوقات برای چسباندن اجزای پودینگ به هم از خون استفاده میکرده اند و تهیه پودینگ قدیمی در زمان امروزی هم توسط بعضی افراد صورت میگیرد.پودینگ در دنیای امروزی بیشتر یک نوع دسر حساب میشود که شکر و شیر در آن مورد استفاده قرار میگیرد.
دسر
خوشبختانه فرهنگ مصرف دسر یا همان خوراکی شیرین بعد از وعده های غذایی کاملا جا افتاده است و این مسئله برای افرادی که اضافه وزن و یا قند ندارند بسیار خوب است چرا که بعد از وعده های غذایی مصرف یک ماده ی غذایی شیرین سبب میشود که مواد غذایی مفید موجود در خوراک مصرف شده جذب بدن شود
از طرفی دیگر پذیرایی از مهمانها با دسر بعد از وعده های غذایی میزبانی شما را تکمیل میکند هم چنین از آنجایی که طعم دسر ها و ظاهر آنها برای کودکان بسیار دلچسب میباشد میتوانید از آن برای تشویق کردن فرزندانتان به خوردن کامل وعده های غذاییشان استفاده کنید که یک روش بسیار موثر است برای کودکانی که میل زیادی به خوردن غذا ندارند بنابراین یادگیری چند نوع دسر ساده که هم طعم وظاهر زیبایی داشته باشد و هم ساده تهیه شده و وقت زیادی از شما نگیرد لازم است
پودینگ یکی از دسرهایی است که بسیار پرطرفدار است چون هم میشود آنرا در طعم های مختلف با توجه به سلیقه و مزاج افراد تهیه کرد و هم طرز تهیه بسیار ساده ای دارد و مواد اولیه کمی نیز احتیاج دارد
بطور کلی پودینگ را میتوانید با استفاده از شیر و شکر و طعم دهنده ی دلخواه خود به همراه ماده ای برای سفت کردن و ژله ای کردن آن مثل ژلاتین یا نشاسته ذرت و تخم مرغ تهیه کنید و شاید نهایت وقتی که از شما بگیرد چیزی حدود بیست دقیقه باشد
در این مطلب میخواهیم طرز تهیه پودینگ را به شما آموزش دهیم. امیدواریم که مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
پودینگ شکلاتی
موادی که برای تهیه پودینگ شکلاتی نیاز دارید :
نصف پیمانه شکر ، یک چهارم پیمانه نشاسته ذرت ، سه قاشق غذاخوری پودر کاکائو ، دو و سه چهارم پیمانه شیر ، مقدار کمی وانیل ، دو قاشق غذا خوری کره ، یک هشتم قاشق چایخوری نمک
دقت داشته باشید که حتما حتما باید اندازه ها را به همین نسبت گفته شده رعایت کنید چرا که کم و زیاد کردن مواد آن میتواند باعث سفت شدن بیش از حد یا شل شدن شود
بنابراین حتی اگر میخواهید حجم بیشتری تهیه کنید مواد را به یک نسبت مشخص زیاد بفرمایید
دستور تهیه پودینگ شکلاتی
یک قابلمه که گنجایش مواد شما را داشته باشد بردارید و روی حرارت ملایم قرار دهید سپس نشاسته ذرت را به همراه نمک و شکر و پودر کاکائو داخل قابلمه بریزید و کمی هم بزنید شیر را کم کم به مواد اضافه کنید طوری که نشاسته ذرت گوله نشود پس از آنکه شیر را هم کامل اضافه کردید باید مرتب کل مواد را روی حرارت هم بزنید
چیزی حدود بیست دقیقه زمان لازم است تا مایع شما غلیظ شود وقتی که به غلظت مورد نظر رسید یعنی نه خیلی شل بود و نه خیلی سفت باید از روی حرارت بردارید البته دقت کنید که بعد از سرد شدن سفت تر میشود پس اجازه ندهید که ماده خیلی سفت و غلیظ شود
بعد از روی حرارت بردارید و کره و وانیل را به آن اضافه بفرمایید سپس در ظرفی که میخواهید سرو کنید ریخته و روی آنرا با شکلات و خامه تزیین کنید و نوش جان بفرمایید.
پودینگ موز و گردو
موادی که برای تهیه پودینگ موز و گردو احتیاج دارید شامل یک پیمانه نشاسته ذرت ، هفت پیمانه شیر ، یک پیمانه شکر ، نصف پیمانه گلاب ،دو عدد موز بزرگ رنده شده ، نصف قاشق چایخوری وانیل و یک پیمانه گردوی خرد شده میباشد
که البته مقدار گلاب ، گردو و موز را میتوانید به سلیقه ی خود تغییر دهید
ابتدا نشاسته و شکر را داخل یک قابلمه با هم مخلوط کرده و شیر را کم کم اضافه میکنیم تا گوله نشود و خوب هم میزنیم تا یکنواخت شود سپس قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و به مدت 15-2- دقیقه مدام هم میزنیم تا به مایعت غلیظی تبدیل شود سپس گلاب و وانیل را اضافه کرده و برای اینکه از غلظت مورد نظر خارج نشود حرارت را کم کم میکنیم سپس موز رنده شده و گردو را هم اضافه کرده و باز هم میزنیم تا موز کاملا بصورت یکنواخت در مایع حل شود بعد مواد را داخل ظرف دلخواهتان برای سرو ریخته و روی آنرا با موز و توت فرنگی و خامه تزیین بفرمایید و نوش جان کنید
تزیین پودینگ
منبع : ساعت 24