می توانید با در پیش گرفتن برخی روش های ساده هنگام طبخ برنج سم آرسنیک موجود در این ماده غذایی پرمصرف را از بین ببرید برای پختن برنج راهکارها و پیشنهادات مختلفی وجود دارد می توانید از انواع عارضه ها مانند بیماری‌های قلبی، دیابت و سرطان با این روش طبخ برنج در امان باشید .

برنج، یکی از اجزای اصلی وعده‌های غذایی در بسیاری از کشورهای جهان است و همین مساله، حفظ سلامت برنج را به یکی از دغدغه‌های مهم محققان و متخصصان تبدیل می‌کند. با این‌حال، ‌دانشمندان می‌گویند که شیوه‌ رایج در جهان برای پختن برنج می‌تواند سلامتی ما را به خطر بیاندازد. بررسی‌های آنان نشان می‌دهند که حتی اگر برنج در ظرف آب بجوشد و آب آن تبخیر شود، همچنان مقداری از سم آرسنیک می‌تواند در برنج باقی بماند. سم آرسنیک، نوعی ماده شیمیایی است که به‌علت استفاده از سموم صنعتی و آفت‌کش‌ها در فرآیند پرورش برخی از انواع برنج، این ماده غذایی را آلوده می‌کند. متاسفانه، تماس مداوم با آرسنیک دقیقا با طیف وسیعی از بیماری‌ها مانند بیماری‌های قلبی، دیابت و سرطان مرتبط است. براساس گزارش‌های Institute for Global Food Security، تقریبا ۵۸ درصد از برنج‌هایی که در کشور انگلستان به فروش می‌رسند، حاوی سطح بالایی از سم آرسنیک هستند. بیشتر بخوانید: برنج از دیدگاه طب سنتی با این‌حال، لازم نیست که بیش از حد نگران شوید، چون مجموعه‌ای از آزمایش‌ها نشان می‌دهند که تغییر دادن شیوه پخت برنج می‌تواند سطح آرسنیک موجود در آن را کاهش بدهد. درواقع، اگر برنج را یک شب قبل از پختن در آب خیس کنید، میزان سم آرسنیک آن نیز تا ۸۰ درصد کمتر می‌شود. البته حواس‌تان باشد که پیش از خیس کردن برنج، هر یک پیمانه از آن را با ۵ تا ۶ پیمانه آب بشویید تا در نهایت، آبی که روی برنج می‌ریزید حالت زلال و شفاف پیدا کند.

سلامتیسم