بهترین آرد برای تهیه نان ارد گندم و جو است که علاوه بر نقش سیر کنندگی مواد مورد نیاز بدن را نیز تامین می کنید اما کاهش مواد غذایی دانشمندان را به فکر روش تهیه نان با استفاده از آرد سوسک هدایت کرده است.کمبود مواد غذایی در قرن پیش رو یکی از دغدغه های دانشمندان است و به همین دلیل آن ها تمایل دارند تا از حشرات به عنوان منبع جدید تغذیه که سرشار از پروتئین است، استفاده کنند. «لوکاس» و «لورن» دو دانشجوی مهندسی مواد غذایی در دانشگاه برزیل موفق شدند آرد سوسک برای نان تهیه کنند که علاوه بر داشتن 40 درصد پروتئین بیشتر از آرد گندم، طعم خوبی هم دارد. البته این آرد از همان سوسک های مزاحمی که در حمام و آشپزخانه می بینید تهیه نشده بلکه از سوسک درختی تهیه شده است.
منبع/آخرین خبر