با تحقیق جدید پژوهشگران طب سنتی در خصوص راهکاری های کاهش بیماری ام.اس محققان به دست آورد جدیدی رسیدند که مصرف کدو سبز یکی از راه های پیشگیری کننده از ایجاد بیماری ام.اس در بین افراد مختلف می باشد.

یک کارشناس ارشد طب سنتی گفت: مصرف کدو سبز از ابتلا به بیماری ” ام.اس” جلوگیری می‌کند.

هانیه ناصری در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به خواص کدو سبز اظهار کرد: کدو سبز به دلیل داشتن ویتامین C، در درمان برخی از بیماریهای ناشی از کمبود ویتامین C مانند “اسکوربوت” موثر است.

وی با بیان اینکه کدو سبز حاوی  آنتی‌اکسیدان قوی و ضد التهاب است، تاکید کرد: مصرف کدو سبز از ابتلا به بیماری ام.اس جلوگیری می‌کند.

این کارشناس طب سنتی کدو سبز را دارای مقدار مفیدی فولات، پتاسیم و ویتامین A دانست و تاکید کرد: ویتامین C و لوتئین موجود در کدوسبز برای چشم مفید است.

به گفته ناصری از نظر طب قدیمی کدو سبز سرد و خنک کننده است و از لحاظ شیمیایی بدن را قلیایی می‌کند.

وی معتقد است، پوست خشک شده کدو برای درمان بواسیر و خونریزی معده و روده مفید است.

این کارشناس طب سنتی با بیان اینکه کدو سبز در درمان آسم موثر است، یادآوری کرد: کدو سبز به خاطر داشتن آب فراوان(بیش از 98 درصد) می‌تواند برای افرادی که دارای رژیم غذایی هستند، مفید باشد.

ناصری در خصوص خواص تخم کدوسبز نیز افزود: تخم کدوی خام، کرم روده را دفع می‌کند و برای رفع یبوست و اختلالات گوارشی مفید است و به پیشگیری از سرطان ریه کمک می‌کند.

وی کمک به بهبود زخم روده و مثانه، کمک به رفع سوزش ادرار، درمان سرفه و بهبود دلپیچه را از دیگر خواص تخم کدو برشمرد.

منبع/ایسنا