بادمجان

در تیرهٔ سیب زمینیان گیاهی به نام بادمجان وجود دارد که انگار بومی کشور هندوستان میباشد.گیاه بادمجان میتواند در منطقه های نیمه گرمسیری و گرمسیری رشد کند.ارتفاع این گیاه به چهل تا صد و پنجاه سانتی متر میرسد و بادمجان در غذاهایی همچون دلمه،کشک بادمجان،بادمجان شکم پر ایتالیایی،خورش بادمجان و بادمجان شکم پر مورد استفاده قرار میگیرد.

پوست بادمجان بنفش یک منبع فیتوکمیکال به نام آنتوسیانین.که یک منبع آنتی اکسیدان است و با بیماریهای سرطان، التهاب و بیماری های عصبی مقابله می کند.

یک فنجان ‏بادمجان‬ خرد شده 35 ‫‏کالری‬، 0 گرم چربی، 8 گرم کربوهیدرات، 2.5 گرم فیبر و 0.83 گرم پروتئین دارد.

ویتامین های موجود در بادمجان شامل پتاسیم، آهن، فولات، ویتامین K و ویتامین C است.

پوست بادمجان بنفش یک منبع فیتوکمیکال به نام آنتوسیانین.که یک منبع آنتی اکسیدان است و با بیماریهای سرطان، التهاب و بیماری های عصبی مقابله می کند.

بادمجان پروتئین ناقص دارد، اما همراه با دانه های مختلف و یا حبوبات یک پروتئین کامل است. بر خلاف بسیاری از میوه های دیگر، بادمجان بهترین خوردنی است به شرط آنکه درست پخته شود.

بافت اسفنجی و محکم آن برای کباب کردن، سرخ کردن، پختن مناسب است بادمجان باید کاملا پخته شود تا بهترین عطر و طعم را داشته باشد برخی از بادمجان ها تلخ هستند برای از بین بردن تلخی آن قرار دادن بادمجان در آب نمک بمدت تیم ساعت است سپس با آب سرد شسته و استفاده کنید.

منبع : انتخاب