•برای تهیه شیرموز خوشمزه تر
هرچه موزهایی که انتخاب می کنید سبزتر و سفت تر باشد نتیجه بهتر است برخلاف آنچه که معمولا استفاده می شود و موزهای له شده را استفاده می کنند!
• چرا لایه روی کیک چسبنده است ؟
روی کیک وقتی گرم بوده پوشانده شده است.
مقدار مایعات مورد استفاده زیادبوده.
کیک به اندازه کافی نپخته است.
•همزدن تخم مرغ
اگر سفیده تخم مرغ را به محض بیرون آوردن از یخچال بزنید سفیده تخم مرغ به اندازه کافی کف نمی کند. بنابراین ابتدا آن را در دمای محیط قرار دهید سپس هم زدن را شروع کنید.
•یک راهکار مفید برای دوستانی که رولت آن ها در فر خشک می شود
اگر رولت شما در فر خشک شد اصلاً وحشت نکنید. بگذارید رولت کاملاً خنک شود بعد آن را از سینی داخل سفره تمیزی برگردانید و با سفره روی آن را بپوشانید بعد از 2 تا 3 ساعت چنان نرم و لطیف خواهد شد که باورتان نمی شود. دقت کنید رولت کاملاً خنک شود چون در غیر این صورت در سفره عرق کرده و خیس خواهد شد.
•اگر کاغذ روغنی به شدت به رولت چسبیده می توانید کاغذ روغنی را از قسمت بیرونی به ملایمت با اسپری کردن آب کمی مرطوب کنید. بعد از کمی صبر کردن خیلی راحت جدا می شود.
• اگر کره سفت و یخ زده است و نباید آن را آب کنید.
ظرف آن را از آب جوش پر کنید کمی که ماند آب را خالی کنید و کره را داخل ظرف بریزید کره با گرمای ظرف نرم می شود.
•چطور میتوان از شیره خرما و یا انگور استفاده کرد بدون اینکه کش بیاید و به ظرف بچسبد.
ظرفی که داخلش شیره را می ریزید با کره و یا هر روغن بی بوی دیگری چرب کنید.
• روغن صاف قنادی
روغن صاف قنادی انواع مختلف دارد که برای کاربردهای گوناگون طبقه بندی و مصرف می شود. روغن صاف علاوه بر کاربرد آن در تهیه شیرینی دانمارکی و خمیرهزارلا همچنین در شیرینی های خشک نیز کاربرد دارد مثلا جایگزین کردن یک قاشق از کره با روغن صاف درخمیر تارت آن را ورقه ای تر می کند.
• توجه کنید که تخم مرغ باعث تغییر طعم شیرینی می شود بنابراین حتماً مقدار ذکر شده باید مصرف شود. هر جا کلمه تخم مرغ به تنهایی ذکر شد منظور یک تخم مرغ کامل است.
•در تهیه ژله
هیچ گاه از آناناس تازه برای تهیه ژله استفاده نکنید.
آناناس شامل آنزیمی است که مانع از بسته شدن ژله خواهد شد. برای تزیین ژله از کمپوت آنانس استفاده کنید.
جوان ایرانی