مصرف گوشت،تخم مرغی و ماهی در تمام جهان بسیار زیاد است و تقریباً میتوان آن ها را پر مصرف ترین مواد غذایی دانست.بر اساس گفته های محقق های دانشگاه لوئیزویل،افرادی که گوشت،تخم مرغ و ماهی مصرف میکنند در واقع به حافظه شان ضرر میرسانند.به این دلیل که متیونین(آمینو اسید)در آن ها وجود دارد که برای حافظه مضر میباشد.
محققان تاثیر مصرف رژیم غذایی غنی از متیونین را بر حافظه جوندگان مورد بررسی قرار دادند.
محققان میزان سطوح نترین (پروتئینی برای حفظ مغز) و متیلاسون مغز و همچنین ظرفیت حافظه این جوندگان را اندازهگیری کردند.
آنها دریافتند هرچه زمان پایبندی به این رژیم بیشتر باشد میزان نترین کمتری وجود داشت و علاوه براین نیز میزان متیلاسیون ژن نترین نیز بیشتر گزارش شد.
نتایج کلی این پژوهش نشان میداد هرچه میزان متیونین در رژیم بیشتر باشد، یادگیری و حافظه نقص پیدا میکند.
این پژوهش طی نشست Experimental Biology” مطرح شد.
منبع : انتخاب