پژوهشها نشان می دهند که خوردن منظم پیاز میتواند احتمال بوجود آوردن آترواسكلروز یا تصلب شرائین را کاهش دهد. محققان انگلیسی دریافتند که پیاز شامل نوعی آنتیاكسیدان به اسم کرستین است كه میتواند از بوجود آمدن التهاب در
رگها و سخت و سفت شدن دیواره آنها پیشگیری کند. در حقیقت مشخص شد که ماده کرستین می تواند از افزایش فشارخون و همچنین تنگی و انسداد عروق تغذیه كننده قلب (عروق کرونر) و در نتیجه سكته قلبی پیشگیری نماید.
به عقیده متخصصان مصرف روزانه 100 تا 200 گرم پیاز، بهترین تأثیر را روی دیواره عروق دارد. بررسیها نشان داده است كه این آنتیاكسیدان مفید در برخی دیگر از مواد غذایی از جمله سیب و چای نیز موجود است.
www.seemorgh.com/health