آیا میدانستید برخی عوامل مهم در کاهش کیفیت خوابتان تاثیرگذار خواهند بود برای مقابله با این عوامل می توانید به تغذیه و خورد و خوراک خود بیشتر دقت کنید مصرف موادقندی و شیرینی جات از مهمترین عوامل خوراکی موثر در ایجاد اختلالات خواب و احساس خستگی و کسلی به شمار می روند .

کاهش میزان قند اضافی از رژیم غذایی می تواند به داشتن خوابی آرام تر در طول شب کمک کند.

بنیاد ملی خواب آمریکا در مورد تاثیر مصرف قند اضافی بر کیفیت خواب توصیه های زیر را ارائه می کند:

– مصرف قند اضافی موجب افزایش احتمال بیدارشدن مکرر در طول شب می شود.

– بعد از مصرف یک رژیم غذای پرقند، انرژی شما به شدت سقوط می کند و بدین ترتیب در طول روز احساس کسل کننده ای به شما دست می دهد.

– از مصرف قند تصفیه شده موجود در بسیاری از آبمیوه ها، دسرها، نان سفید، نوشابه ها و پاستا سفید اجتناب نمایید.

مهر