امروزه سرطان را می توان اصلی ترین عاملی دانست که علم پزشکی را به چالش کشیده است. سرطان از جمله بیماری هایی است که خود سلول های بدن آنرا ایجاد می کنند. هیچ عامل خارجی سرطان را ایجاد نمی کند این عوامل تنها در ایجاد آن دخیل هستند که البته روش های پیشگیری از آن فراوانند. با دکتر سلام همراه باشید.

سرطان عامل اصلی مرگ و میر در سراسر جهان است، به طوری که تنها در سال ۲۰۱۵ بیش از ۹ میلیون نفر بر اثر انواع مختلف این بیماری جان خود را از دست داده‌اند. بررسی‌ها نشان می‌دهد، چاقی با ۱۱ نوع سرطان از جمله سرطان‌های پستان، کلیه، روده و پانکراس ارتباط دارد. سازمان جهانی بهداشت (WHO) هشدار داده است که تعداد مرگ و میرهای ناشی از ابتلا به انواع سرطان طی ۲۰ سال آینده حدود ۷۰ درصد افزایش می‌یابد.

 

چاقی به طور خاص خطر ابتلا به تمامی انواع بیماری های جسمی از جمله دیابت و بیماری قلبی را افزایش داده و طبق بررسی انجام گرفته خطر ابتلا به انواع سرطان هم با چاقی بیشتر می‌شود.

 

در این مطالعه توضیح داده نشده چرا و چگونه افزایش وزن بدن می‌تواند با خطر فزآینده ابتلا به انواع سرطان مرتبط باشد، اما می‌توان اظهار کرد چربی مازاد با افزایش سطح انسولین و استروژن و همچنین افزایش التهاب بدن مرتبط است. این شرایط در سلامت متابولیک و تعادل هورمونی بدن اختلال ایجاد می‌کند.

 

به گزارش ساینس ورلد ریپورت، پاول آویارد از دانشگاه آکسفورد هشدار داد: جوامع باید اقداماتی برای از بین بردن معضل چاقی انجام دهند. بیش از یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون بزرگسال در سراسر جهان به چاقی یا اضافه وزن دچار هستند.

منبع: جام نیوز