در مهمانی ها در عید نوروز بصورت معمول از شیرینی و آجیل برای پذیرایی از مهمانان استفاده میکنند و این 2 بخش های مهمی از پذیرایی میباشند.بصورت تقریبی امکان ندارد که در عید نوروز شیرینی از سفره ایرانیان حذف شود.تاکید پزشکان همواره بر این بوده که افراد کمتر شیرینی مصرف کنند و میوه را جایگزین آن نمایند.
دکترشایسته حامدی در گفتوگو با «ایران» در زمینه پوسیدگیهای دندانی ناشی از مصرف شیرینی میگوید: مصرف شیرینی با خراب شدن دندان ارتباط مستقیم دارد، با مصرف موادقندی و باقی ماندن این مواد در محیط دهان باکتریهای موجود در دهان از این مواد استفاده کرده و بهعنوان محصول جانبی اسید تولید میکنند، این اسید داخل محیط دهان باعث از بین رفتن برخی اجزای سازنده دندانها شده و در نهایت باعث از دست رفتن ساختار دندان میشود که اصطلاحا به پوسیدگی دندان معروف است.