الان دیگر فرآورده های گوشتی و پیتزاها مصرف بالایی در میان مردم دارند و بسیار محبوب هستند.بر اساس گفته های استاد گروه تغذیه در دانشگاه علوم پزشکی،غذاهایی که یکدست هستند و انرژی زیادی دارند بصورت معمول از ویتامین کمی برخوردار میباشد،مانند نوع های گوناگون فرآورده های گوشتی و نوع های مختلف پیتزا که چربی و روغن زیادی دارند.
فست فودها در زندگی کنونی آدم ها با توجه به دغدغه های جدید و امروزی تقریبا جزء لاینفک تلقی می شود و روز به روز بر دامنه مصرف آنها افزوده میشود. گرچه پزشکان و اهالی سلامت بارها و بارها از مضرات آن سخن گفته اند اما مردم از فَست فود یا همان غذاهایی که به سرعت طبخ و آماده میشوند، جدا نمی شوند در این میان مصرف کمتر و استفاده از غذای آماده سالمتر به افراد بیشتر توصیه می شود.
وی با تاکید بر این مطلب که حفظ ویتامین ها در تهیه مواد غذایی مهم است، افزود: غذاهای پر انرژی و یک دست نظیر انواع پیتزاها و انواع فراوردهای گوشتی که مقدار زیادی روغن و چربی دارند، معمولا انرژی زیادی داشته ولی از لحاظ منابع ویتامینی به شدت ضعیف هستند و کسانی که از این غذاها استفاده می کنند، مقدار انرژی را وارد بدن کرده و این در حالی است که ممکن است دچار کمبود ویتامین بشوند.
این متخصص تغذیه با توصیه به خانواده ها در اصلاح روش های تهیه غذا، تصریح کرد: در تهیه غذا باید هر گونه آسیب رسانی به ویتامین ها را به حداقل برسانیم. اکثر ویتامین ها، حساسیت خاصی به روش پخت، جوشاندن و سرخ کردن دارند. حتی نوع فریز کردن و نوع ظروف غذا می تواند در حفظ مواد غذایی نقش داشته باشد، بهتر است غذاها با حرارت بسیار زیاد پخته نشود و موادی نظیر سبزیجات و میوه جات را تازه صرف کرد. بهتر است از فریز کردن زیاد مواد غذایی اجتناب شود و مواد غذایی تازه از سوی خانواده ها جهت پخت غذا خریداری شود.