غفلت از ورزش منظم در ایام نوروز چاقی و بیماری های همراه با چاقی را به دنبال خواهد داشت که سلامت را به طور قطع تهدید خواهد کرد.
محمد کاظم زاده مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان، با اشاره به تغذیه سالم به عنوان مهمترین عامل سلامت، گفت: با توجه به تغییر برنامه غذایی در ایام پیش رو لازم است افراد نسبت به تغذیه خود دقت بیشتری داشته و کاهش نمک، چربی و قند را حتما در برنامه غذایی خود داشته باشند.
کاظم زاده اظهار کرد: مواد غذایی مصرفی این ایام معمولا پرچرب، شیرین و یا شور هستند که کالری بالا و مواد مغذی کمتری دارند.
کاظم زاده با تاکید بر اهمیت وعده های غذایی در طول روز، گفت: نباید مصرف تنقلات ویژه نوروز و بهم ریختگی زمان خواب، افراد را از رعایت وعده های غذایی به ویژه صبحانه محروم کند.
وی بر مصرف دو تا چهار واحد میوه در طول روز تاکید کرد و افزود: مصرف میوه و آب از ضرورت های برنامه غذایی در ایام پیش رو است.