استفاده از ربات و هوش های مصنوعی پیشرفته در جهان بسیار مرسوم شده است این ربات ها با کارایی و قابلیت های مختلف می توانند نیازهای انسان ها را پاسخ گویی کنند و عامل انسانی را در بسیاری از کارها از صحنه خارج کنند.فارغ التحصیل رباتیک دانشگاه امیرکبیر از ساخت ربات خوشامدگو خبر داد و گفت: ربات خوشامدگو و سرویسرسان برای سرویسرسانی و خوشامدگویی در مراکز تجاری در شرکت آرسام رباتیک تولید شد و در سال جدید رونمایی میشود.
اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
ادوین بابائیانس، فارغ التحصیل رباتیک دانشگاه امیرکبیر در گفتوگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، از ساخت ربات خوشامدگو خبر داد و گفت: ربات خوشامدگو و سرویس رسان برای سرویس رسانی و خوشامدگویی در مراکز تجاری در شرکت آرسام رباتیک تولید شد.
وی افزود: در شرکت آرسام رباتیک تمام فارغ التحصیلان رباتیک، کامپیوتر و هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی امیرکبیر مشغول کار هستند.
بابائیانس در ادامه بیان داشت: برای طراحی ربات های خوشامدگو و سرویس رسان تلاش زیادی شده است. ربات سرویس رسان با حمل کردن ادوات، در سرویس رسانی کمک می کند. همچنین ربات خوشامدگو می تواند افراد را در مراکز تجاری تا محل مورد نظر، راهنمایی و مشایعت کند.
وی تاکید کرد: در طراحی این ربات بحث هنری نیز با طراحی صنعتی تلفیق شده و بعد از ربات سورنا ۳ این مهمترین رباتی است که تحقیق و صنعت را با هم تلفیق داده است.
فارغ التحصیل رباتیک دانشگاه امیرکبیر در پایان خاطرنشان کرد: این ربات در حال حاضر تنها یک عدد است، اما سال جدید به طور کامل رونمایی می شود و می تواند به زبان فارسی سخن بگوید.
منبع/خبرگزاری دانشجو