در این مطلب طرز تهیه اسنک اسفناج را به شما آموزش می دهیم.
مواد اولیه:
نان تست ۱۰ عدد
گوجه فرنگی (رنده شده) ۳ عدد
پیاز (خرد شده) ۲ عدد
سیر (رنده شده) ۲ حبه
نمک ، فلفل و روغن به میزان لازم
اسفناج (خرد شده) نیم کیلو
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
۱- پیاز رو تفت بدید تا طلائی بشه بعد سیر واسفناج رو اضافه کنید و خوب تفت بدید تا اسفناج کامل پخته بشه بعد گوجه فرنگی و نمک و فلفل رو افزوده اجاز بدید تا غذا کاملا آبش کشیده بشه.
۲- ساندویج ساز رو چرب کنید ، نون تستها رو بچینید روش و ازمایع اسفناج روی نونها قرار بدید.
۳- بعد روی هرنون یه تیکه پنیر قرار بدید.
۴- روی اونها مجددا” نون تست قرارداده و روی نونها رو با قلم مو چرب کنید در ساندویج ساز رو بسته و بنا به سلیقه خودتون اسنک ها روتهیه کنید، من زیاد سرخ نکردم همین که طلائی شد برداشتم اما شما میتونید هرقدر که مایل بودید سرخ کنید.