برای تهیه بستنی انبه خانگی نیاز به ماست کم چرب ،آب پرتقال ،سس انبه ؛میوه انبه و آبلیمو دارید این بستین خانگی طعمی فوق العاده دارد و مطمئنا با یک بار چشیدن ، همه را مجذب خود خواهد کرد در ادامه این بخش با روش تهیه این بستنی خوشمزه آشنا خواهد شد .ناگفته نماند این بستنی کاملا رژیمی و سالم است و بیماران دیابتی منعی برای خوردن آن ندارند.
در این بخش طرز تهیه بستنی انبه برای افراد رژیمی را آموزش خواهیم داد.بستنی انبه را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.
مواد لازم:
- 2 عدد انبه
- یک کیلو ماست کم چربی
- نصف پیمانه آب پرتقال
- برای سس انبه
- 2 عدد انبه
- 2 قاشق سوپخوری آبلیموی تازه
طرز تهیه:
1-انبه ها را پوست بگیرید و از هسته جدا کرده خرد کنید.
2-آن را در یک دستگاه غذاساز بریزید و آب پرتقال و ماست را اضافه کرده، دستگاه را روشن کنید تا خوب مخلوط شوند.
3-این مخلوط را در یک قالب بریزید و در فریزر قرار دهید.
4-پس از آنکه دور ظرف کریستال های یخ پدیدار شد ظرف را از فریزر خارج کنید و بستنی را خوب هم بزنید.
5-این کار موجب می شود بستنی حالت یخی نداشته باشد.
6-دوباره قالب بستنی را در فریزر قرار دهید تا کاملا بسته و سفت شود.
7-حدود نیم ساعت یا یک ربع ساعت قبل از سرو کردن بستنی را در یخچال بگذارید تا کمی نرم شود. آن را با سس انبه سرو کنید.
برای تهیه سس:
1-انبه ها را پوست بگیرید و از هسته جدا کرده خرد کنید.
2-انبه را در یک دستگاه غذاساز یا مخلوط کن بریزید و آب لیموی تازه را اضافه کرده دستگاه را روشن کنید تا انبه را کاملا خرد و به صورت سسی یک دست درآورد.
3-سس را در یخچال بگذارید تا سرو شود.
4-بستنی را در ظروف گود کوچک ریخته سس انبه را روی آن بریزید و با چند خلال پوست لیموترش تزئین کنید.
شفا آنلاین