برخی افراد به خاطر تلخی زیتون آن را میل نمی کنند چگونه می توانیم این حالت را در زیتون از بین ببریم با برخی ترفندها و روش های خانگی این امر میسر خواهد بود نحوه نگهداری از زیتون را نیز در این بخش به شما آموزش خواهیم داد با این روش میتواند تلخی انواع زیتون را از بین ببرید .از مصرف زیتون غافل نشوید و از مزایای آن برای افزایش سلامتی بدنتان بهره مند شوید .
زیتون شکسته زیتونی است که مراحل روغن گیری آن انجام شده است و زیتون بی هسته همان زیتون کنسروی است و برای تهیه ی زیتون پرورده و یا تزپین کردن با فلفل قرمز و بسته بندی های خوشگل استفاده می شود.
اصولا زیتون ها به سه صورت کنسروی – شکسته و بی هسته هستند.
زیتون شکسته زیتونی است که مراحل روغن گیری آن انجام شده است و زیتون بی هسته همان زیتون کنسروی است و برای تهیه ی زیتون پرورده و یا تزپین کردن با فلفل قرمز و بسته بندی های خوشگل استفاده می شود.
در هرحال همه ی زیتون(Olive) ها یک تلخی دارند و تنها راه گرفتن تلخی آنها خواباندن در آب نمک و شستشوی چند باره ی آنها است تا طعم تلخی آن به حد مورد انتظار شما از بین برود .(میتوان در روز حدود سه الی چهار بار زیتون ها را می شویم و مجددا در آب نمک بریزیم)
در آخر که طعم مطلوب را پیدا کرد مجدا زیتون ها را در آب نمک بریزید شوری آن به اندازه ای باشد که خوراک آن برای شما مطبوع است (نه بی نمک و نه شور) و مثلا اگر در سطل های پلاستیکی سایز ماست های سه کیلویی می ریزی. روی آن 1 یا 2 قاشق روغن زیتون و گلپر (یک قاشق) بریز معمولا زیتون را در جای خنک می گذارند وسعی کن این جای خنک یخچال نباشد.
معمولا زیتون های سبز یا زیتونهایی که اندکی مانده تا رسیده شوند را برای مدتی در محلولهای قلیایی میخوابانند تا تلخی گوشت آنها گرفته شود. سپس مدتی در آب میخوابانند و سرانجام در ظرف محتوی محلول کمنمک (مخلوط آب، نمک و سرکه) نگه میدارند یا اینکه از همان ابتدا فرآیند گرفتن تلخی را تنها با آبنمک انجام میدهند.
زیتون را به این روش حتی در خانه نیز میتوان عمل آورد، اما به دلیل وقتگیر بودن این فرآیند، بیشتر مصرفکنندگان، زیتون آماده را ترجیح میدهند. بعضی از زیتونها پس از عمل آوردن سیاه میشوند. اگر زیتون پس از بیرون آوردن از قلیاب مدتی در معرض هوا قرار گیرد، رنگش به سیاهی میزند. البته رنگ زیتون بیش از همه به نوع آن مربوط میشود.
شفا آنلاین