از مزایای درمانی تخمه کدوی خام چه میدانید این دانه روغنی چه خاصیت های درمانی در بر دارد ارزش تغذیه ای تخمه کدوی خام چگونه است ؟چه افرادی باید از این دانه روغنی بیشتر میل کنند کالری تخمه کدو را در این بخش بررسی خواهیم کرد بهتر است افرادی که از عارضه هایی مانند فشار خون بالا و مشکلات قلبی رنج میبرند تخمه کدوی خام بیشتری میل کنند .
تخمه کدوی خام از نظر ارزش تغذیهای در گروه مغزهای مغذی قرار میگیرد، چون این ویتامینها را برای بدن فراهم میکند: ویتامین A، ویتامین B، ویتامین K، تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، کلسیم، آهن و فسفر. از نظر املاح نیز حاوی این عناصر است: منیزیم، منگنز، زینک (روی)، پتاسیم و مس. تخمه کدوی خام بهعنوان یکی از بهترین منابع برای دریافت زینک (روی) شناخته میشود که هم نقش مهمی در عملکرد سیستم ایمنی بدن بر عهده دارد و هم طعم و بوی تخمه کدو را بهوجود میآورد. هر وعده ۳۰ گرمی از تخمه کدو، بیش از ۲ میلیگرم زینک دارد که برابر است با ۱۸ تا ۲۲ درصد از نیاز روزانه بزرگسالان به این املاح. علاوه بر اینها، نیاسین (ویتامین B۳) موجود در تخمه کدو به گردش خون در بدن کمک میکند. هر وعده ۳۰ گرمی از تخمه کدو حاوی ۸ و ۹ درصد از نیاز روزانه مردان و زنان به این ویتامین مهم است. تخمه کدوی خام با توجه به منیزیم، زینک و چربیهای سالمی که دارد، خوراکی مناسبی برای افراد مبتلا به فشار خون بالا و مشکلات قلبی محسوب میشود. با اینحال، هیچ مدرک علمی معتبری وجود ندارد که اثرگذاری تخمه کدو در بهبود بخشیدن به مشکلات قلبی را تایید کند.