اگر بتوانید پنیر را در خانه تهیه کنید، یکی از سالم ترین صبحانه ها را تهیه کرده اید. میتوان طعم پنیرهای خانگی مادربزرگ هایمان را هنوز هم زیر دندانمان حس کرد. شما چی، آیا شما هم پنیرهای محلی را بیشتر از پنیر های صنعتی دوست دارید؟ تا به حال قصد درست کردن آن را داشته اید؟ در اینجا طریقه ی درست کردن این پنیر خوشمزه را به شما آموش خواهیم داد. با دکتر سلام باشید.
مواد لازم:
شیر: یک کیلو
ماست: 4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا شیر را بجوشانید. سپس شعله اجاق را کم کنید و 4 قاشق ماست به آن بیفزایید. مدت 7 دقیقه به هم بزنید تا شیر بریده شود. بعد آن را از پارچه نازکی که داخل آبکش قرار دادهاید، رد کنید و پارچه را روی پنیر برگردانید و به مدت 4 الی 5 ساعت روی آن جسمی سنگین قرار دهید تا آب آن خارج شود. بعد پنیر را قطعه قطعه کرده، در آب نمک نگهداری کنید.
طرز تهیه پنیر با سرکه:
مواد لازم:
شیر: یک کیلو
سرکه: 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا شیر را حرارت دهید. وقتی شیر به جوش آمد، شعله اجاق را خاموش کنید. سپس 3 قاشق سرکه به آن اضافه کنید و به هم بزنید تا شیر بریده شود. سپس آن را از پارچه نازکی که داخل آبکش قرار دادهاید، رد کنید. پارچه را روی پنیر برگردانید و به مدت 4 الی 5 ساعت جسمی سنگین روی آن قرار دهید تا آب آن خارج شود. سپس پنیر را قطعه قطعه کرده، داخل آب نمک نگهداری کنید.
طرز تهیه پنیر با مایه پنیر:
مواد لازم:
شیر: یک کیلو
مایه پنیر: یک دوم قاشق چایخوری
طرز تهیه: شیر را پس از جوشاندن از روی حرارت بردارید و بگذارید قدری خنک شود. به حدی که دمای آن کمی بیشتر از دمای بدن باشد. سپس مایه پنیر را در آن بریزید و بگذارید تا شیر به پنیر تبدیل شود (زمان لازم جهت تهیه این پنیر 15 دقیقه است).
میزان آنلاین