تا به حال از شیرین کننده های مصنوعی استفاده کرده اید؟ آیا شما هم فکر میکنید این نوع شیرین کننده ها کم کالری و بدون ضرر است؟ در طی تحقیقات جدید، دانشمندان به این نتیجه رسیدند که اگر افراد از این شیرین کننده ها زیاد استفاده کنند، باعث می شود که چربی زیادی در بدن آنها ایجاد شود. بخصوص اگر جزء افراد چاق باشید.
در این بررسی محققان دانشگاه جرج واشنگتن به مطالعه روی تاثیرات “سوکرالوز” روی سلولهای بنیادی گرفته شده از بافتهای چربی انسان و نمونههای چربی شکمی پرداختند.
سوکرالوز که فاقد کالری است، شیرین کننده مصنوعی به حساب میآید که ۶۵۰ برابر شیرینتر از مواد قندی است. این ماده به عنوان جایگزین مواد قندی در انواع محصولات استفاده میشود. با افزایش آگاهیها در مورد تاثیرات سوء مصرف مواد قندی روی سلامت، تعداد فزآیندهای از افراد به مصرف محصولاتی روی آوردهاند که شامل سوکرالوز و دیگر شیرین کنندههای مصنوعی هستند چون تصور میکنند که این ترکیبات برای سلامت مفیدترند.
به گزارش مدیکال نیوز تودی، اما در واقع شواهد علمی بسیاری وجود دارد که نشان میدهد این شیرینکنندهها موجب از دست رفتن عملکرد سالم متابولیک در بدن میشوند.
جوانه ایرانی