بطور کلی رژیم غذایی شما یکی از تعیین کننده ترین پایه های سلامت است و به تنهایی می تواند تا حدودی جور بقیه فاکتور ها را نیز بکشد! استفاده از غذا های سالم، مقوی و مفید می تواند سلامت شما را تضمین کند. در این مطلب قصد آموزش روش طبخ سوفله تخم را به شما داریم با دکتر سلام همراه باشید.
مواد لازمزرده تخم مرغ – 4 تا 5 عدد
سفیده تخم مرغ – 8 عدد
آرد سفید نرم – 2 قاشق سوپخوری (50 گرم)
شکر – 75 گرم (3 قاشق سوپخوری)
وانیل – نصف قاشق چایخوری
پودر قند – 1 قاشق
لیمو ترش – 1 عدد
نمک – به مقدار خیلی کمظرف نسوز بیضی شکل و گردی را که دیوار آن زیاد بلند نباشد، چرب می کنیم. زرده تخم مرغ ها را با پوست رنده شده لیمو ترش و یک چهارم قاشق چایخوری نمک و وانیل و شکر مخلوط می کنیم و آن ها را توسط هم زن خوب می زنیم تا کاملا غلیظ و کشدار شوند. سفیده ها را جداگانه آنقدر می زنیم تا مثل پنبه خشک شده ، از ظرف نریزد . زرده ها و سفیده ها را به سرعت مخلوط می کنیم و آرد را کم کم به آن می افزائیم و به سرعت به هم می زنیم تا مخلوط شوند.
سفیده تخم مرغ – 8 عدد
آرد سفید نرم – 2 قاشق سوپخوری (50 گرم)
شکر – 75 گرم (3 قاشق سوپخوری)
وانیل – نصف قاشق چایخوری
پودر قند – 1 قاشق
لیمو ترش – 1 عدد
نمک – به مقدار خیلی کمظرف نسوز بیضی شکل و گردی را که دیوار آن زیاد بلند نباشد، چرب می کنیم. زرده تخم مرغ ها را با پوست رنده شده لیمو ترش و یک چهارم قاشق چایخوری نمک و وانیل و شکر مخلوط می کنیم و آن ها را توسط هم زن خوب می زنیم تا کاملا غلیظ و کشدار شوند. سفیده ها را جداگانه آنقدر می زنیم تا مثل پنبه خشک شده ، از ظرف نریزد . زرده ها و سفیده ها را به سرعت مخلوط می کنیم و آرد را کم کم به آن می افزائیم و به سرعت به هم می زنیم تا مخلوط شوند.
این مایه را در ظرفی می ریزیم و آن را به مدت 20 تا 30 دقیقه روی پنجره وسط فر که آن را قبلا با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد گرم نموده ایم می گذاریم تا سوفله بالا بیاید و روی آن طلایی شود . بعد ظرف را بیرون می آوریم و پودر قند را روی سوفله می پاشیم و بلافاصله آن را سر میز می بریم.
سوفله تخم مرغ یک سوفله اتریشی می باشد.
منبع: جام جم آنلاین