در مورد چای مرغوب و نامرغوب چه میزان اطلاع دارید ؟کدامیک از چای ها برای مصرف روزانه ما مفید و بی ضرر هستند ؟رنگ گرفتن سریع چای یک ویژگی خوب است یا بد ؟چای های که دیر رنگ میگیرند چه تفاوتی با دیگر چای ها دارند ؟این نوشیدنی در میان ما ایرانی ها بسیار پرطرفدار است، پس بهتر است به کیفیت و سالم بودن آن اهمیت ویژه ای بدهید .
مدیرکل نظارت بر فراوردههای غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو ضمن پاسخ به برخی اما و اگرها درباره سلامت چایهای دانهریزی که سریع رنگ میدهند، گفت: به مردم توصیه میکنیم از چایهایی که مورد تایید وزارت بهداشت و سازمان غذا و داو هستند و در کارخانههای مورد تایید بستهبندی شدهاند، استفاده کنند.
دکتر بهروز جنت درباره سلامت چایهای دانه ریزی که سریع رنگ میدهند، گفت: باید توجه کرد که صرفا زود رنگ دادن چای به این معنا نیست که در آن از رنگهای شیمیایی غیرمجاز استفاده شده است، بلکه در برخی از انواع چایهای نامرغوب، ممکن است رنگ چای استخراج و سپس به چای معمولی اضافه شود که این کار مجاز است.
وی با بیان اینکه رنگهای غیرمجاز، ممکن است در محصولات غیرمجاز و تقلبی که در بازار هستند، استفاده شده باشند، افزود: بر این اساس به مردم توصیه میکنیم تا از چایهایی که مورد تایید وزارت بهداشت و سازمان غذا و داو هستند و در کارخانههای مورد تایید ما بستهبندی شده و نشان سازمان غذا و دارو را دارند، استفاده کنند.
جنت با تاکید بر اینکه صرفا زود رنگ دادن چای به این معنا نیست که در آن از رنگهای شیمیایی غیرمجاز استفاده شده است، افزود: اگر محصولی از سوی وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو مجوز دریافت کند، آن محصول به طور مداوم کنترل میشود.
مدیر کل نظارت بر فراوردههای غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو همچنین اظهار کرد: این موضوع در دنیا هم یک تکنولوژی شده است؛ به این صورت که رنگ چایهایی را که خیلی مرغوب نیستند، استخراج کرده و از آن برای چایهای مرغوبتر استفاده میکنند.
ایسنا