سندروم آلرژی به چه نوع بیماری گفته می شود ؟برخی خوردنی های سالم مانند میوه و سبزیجات نیز می توانند باعث بروز این بیماری در بدن مبتلایان شوند؛ همچنین نشانه های این عارضه و روش های مقابله با آلرژی نسبت به چمن و آلرژی نسبت به گرده‌های موجود در هوا نیز در این مطلب مورد بررسی قرار خواهد گرفت .

آلرژی به میوه‌ها و سبزی‌های خام می‌تواند باعث شکل‌گیری علائم شدیدی شود که درمان فوری آن‌ها ضرورت دارد. با این‌حال، این نوع آلرژی که با نام سندرم آلرژی دهانی نیز شناخته می‌شود، به‌راحتی قابل پیشگیری است و لازم نیست که افراد مبتلا به آن، میوه‌ها و سبزی‌های محرک را کاملا از رژیم غذایی کنار بگذارند. انواع انواع خاصی از میوه‌ها و سبزی‌های خام می‌توانند باعث ابتلا به سندرم آلرژی دهانی شوند. براساس گزارش The Calgary Allergy Network، میوه‌ها شامل این موارد هستند: سیب، کیوی، آلو، گلابی، هلو، زردآلو، پرتقال، خربزه، شلیل،‌ گوجه‌فرنگی و هندوانه. سبزی‌های رایج هم عبارت‌اند از هویج، کرفس، ‌جعفری، سیب‌زمینی، فلفل‌ها، زیره سیاه و گشنیز. علت‌ها براساس گزارش American Academy of Allergy، Asthma and Immunology، سندرم آلرژی دهانی به دو علت اصلی شکل می‌گیرد: آلرژی نسبت به پروتئین‌های موجود در مواد غذایی یا آلرژی نسبت به گرده‌های موجود در آن‌ها. گرده‌ها معمولا در خربزه‌ها و طالبی‌های خام، موز، خیار و کدو سبز وجود دارند. البته این نوع از گرده‌ها بیشتر از همیشه در فصل پاییز شایع هستند. نکته دیگر این‌که میوه‌ها و سبزی‌های خامی مانند گوجه‌فرنگی، کیوی، طالبی و پرتقال می‌توانند علائم آلرژی را افراد مبتلا به آلرژی نسبت به چمن تشدید کنند.

سلامتیسم