پخت یک غذای سالم، مفید و خوشمزه علاوه بر اینکه سلامت شما را تضمین می کند، اوقات خوشی را نیز برای شما در کنار خانواده و یا دوستانتان فراهم می کند. توت فرنگی از جمله خوشمزه ترین میوه هاست در این مطلب قصد داریم تا دستور تهیه املت توت فرنگی را برای شما قرار دهیم. در ادامه با دکتر سلام همراه باشید.
وقتی از املت نام برده میشود، معمولا تصور بسیاری از مردم، غذایی است شامل ترکیبی از گوجه فرنگی پخته شده همراه با تخممرغ؛ در ردیف غذاهایی قرار میگیرد که بسرعت آماده میشود و هر کسی هم میتواند آن را براحتی طبخ کند… املت توتفرنگی هم، افزون بر آن که چنین ویژگیهایی دارد، تصورتان را نیز از املت، تازه میکند.املت میوهای توت فرنگی، علاوه بر انرژیزایی تخممرغ – این پروتئین حیوانی – خواص مختلفی از توت فرنگی را نیز با خود دارد.
مواد لازم برای 3 نفر:
– 75گرم یا سهچهارم فنجان توتفرنگی به صورت طولی نصف شده
– 3 عدد تخممرغ (زرده و سفیده آن جدا شود)
– 2 قاشق سوپخوری پودر قند و یا شکر
– 3 قاشق سوپخوری خامه زدهشده
– یک قاشق چایخوری سرخالی پودر وانیل
– 25 گرم و یا 2 قاشق سوپخوری کره
طرز تهیه:
1 – یک کاسه بلوری متوسط آماده کنید. سپس زردههای تخممرغ را به همراه شکر یا پودر قند در آن بریزید و آنقدر هم بزنید تا مایه پف کرده و کمرنگ شود. حالا مایه را به خامه زده شده و وانیل اضافه کنید.
2 – در کاسه بلوری دیگری سفیدههای تخممرغ را با همزن به حدی بزنید تا سفید شود.
نکته: برای امتحان کافی بودن میزان همزدن سفیدهها، ظرف را کج کنید. اگر سفیدهها بیرون نریخت یعنی به اندازه کافی سفت شده است. سپس سفیده را با دقت به مخلوط زرده تخممرغ و خامه و وانیل اضافه کنید.