بعضی از افراد به محض اینکه به بیماری عفونی، مبتلا می شوند، سریعا کیسه داروی خود را بیرون آورده و به مصرف داروهایی که خود تجویز می کنند، می پردازند. اگر جزء این افراد هستید، باید بدانید با این کار، نه تنها، بیماری شما درمان نمی شود، بلکه به بیماری های عفونتی حادتر و خطرناک تری مبتلا خواهید شد.
به گزارش دکتر سلام به نقل از روز شنبه ایرنا از سازمان غذا و دارو، دکتر نوشین محمد حسینی تاکید کرد: هیچگاه نباید مصرف آنتی بیوتیک ها، خودسرانه و بدون مشورت با پزشک صورت گیرد.
وی خاطرنشان کرد: ممکن است علائم بیماری ها مشابه باشند، اما درمان آن ها متفاوت است و تشخیص این امر برعهده بیمار نیست بلکه مسئولیت پزشک است.
وی افزود: دوره درمان با آنتی بیوتیک باید کامل شود.حتی اگر علائم بیماری از بین رفته باشد.
کارشناس ارشد کمیته کشوری تجویز و مصرف منطقی داروی سازمان غذا و دارو اظهار داشت: اغلب علائم سرماخوردگی و گلودرد ناشی از عفونت های ویروسی است که آنتی بیوتیک در درمان آن بی تاثیر است و معمولا پس از سه تا پنج روز خود بخود بهبود می یابد.
محمدحسینی به مردم توصیه کرد که اگر پزشک تجویز آنتی بیوتیک را برای درمان، لازم ندانست توصیه پزشک را بپذیرند و اگر علائم بعد از یک هفته از بین نرفت مجددا نزد پزشک رفته و برای حل مشکل با او مشورت کنند.
ایرنا