ااگر می خواهید با رشد سلول های سرطانی در بدنتان مقابله کنید پیشنهاد می کنیم از ترکیب ادویه های فلفل و زنجبیل کمک بگیرید ،به تازگی پژوهشگران از فایده های استفاده از این ادویه ها در پیشگیری از بروز انواع بیماری های سرطانی در بدن پرده برداشته اند .این ادویه ها باعث تقویت سیستم ایمنی بدن ما در مقابل انواع عارضه های مرگبار خواهند شد .
در طول مطالعه بر روی موشها دانشمندان دریافتند که موشهای مستعد به سرطان ریه با مصرف ترکیب فلفل و زنجبیل در چند هفته در مقایسه با موشهایی که این ترکیب در غذای آنها نبوده، کمتر به سرطان مبتلا شدهاند.
خواص زنجبیل
زنجبیل یک منبع غنی از روی، منیزیم و کروم بوده و به حفظ جریان خون سالم و طبیعی کمک میکند. علاوه بر این انجمن بارداری آمریکا به خانمهای باردار توصیه کرده که زنجبیل را به شکلهای گوناگون به منظور جلوگیری از تهوع صبح در دوران بارداری استفاده کنند.
فلفل
در فلفل قرمز ترکیبی به نام کپسایسین وجود دارد و عطر و طعم گرم فلفل به دلیل وجود این ماده است و توانایی مهار فرستنده درد در مغز و در نتیجه کاهش سردرد را به همراه دارد، از این گذشته خاصیت جلوگیری از التهاب از دیگر ویژگیهای فلفل بوده و بخشی از ویتامین C مورد نیاز روزانه هر فرد را تامین کرده و به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند.
منبع: باشگاه خبرنگاران