شله زرد یک دسر خوشمزه است که کمتر کسی از خوردن آن لذت نبرده است. شاید تا به حال پیش آمده باشد که بخواهید خودتان آن را بپزید ولی آن جوری که باید باشد، نشده باشد. در این جا طرز پختن شله زرد را به شما آموزش خواهیم داد. بریم سراغ آماده کردن مواد لازم. با دکتر سلام همراه باشید.
شکر: نیم تا یک کیلوگرم (بسته به ذائقه)
روغن: نصف پیمانه
زعفران سائیده: نصف قاشق چایخوری
گلاب: نصف پیمانه
خلال بادام: ۱۰۰ گرم
خلال پسته: ۵۰ گرم
دارچین: یک قاشق سوپخوریدستور تهیه:
برنج را چندین بار شسته تا آب آن کاملاً زلال شود. سپس آن را با ۶ برابر آب روی حرارت قرار میدهیم تا جوش بیاید. هر از چند گاه، کف برنج را میگیریم. وقتی مغز برنج کاملاً نرم شد شکر را اضافه میکنیم و مرتب آن را بهم میزنیم تا شله زرد کاملاً جا بیفتد. زعفران را در کمی آب جوش حل کرده و به شله زرد اضافه میکنیم. سپس روغن را داغ کرده و به آن اضافه میکنیم، آنگاه کمی از بادام را کنار گذاشته و مابقی بادام را همراه با گلاب داخل شله زرد میریزیم و کاملاً آن را بهم میزنیم تا تمام مواد با هم مخلوط شوند، سپس در ظرف را میگذاریم تا شله زرد آماده شده و جا بیفتد. در صورت استفاده از فر، آن را نیم ساعت در کف فر با حرارت ملایم قرار میدهیم. پس از آماده شدن روی آن را با دارچین، خلال بادام و خلال پسته تزئین میکنیم.
خبرنگاران جوان