برخی موادغذایی ناسالم تاثیر زیادی در افزایش کلسترول در بدنمان میگذارند ،از جمله می توانیم به فست فودها و سرخ کردنی ها اشاره کنیم .این خوراکی ها با نمک و قند فراوانی همراه هستند و در بالارفتن فشار خون در بدن مصرف کنندگان نقش دارند ،برای در امان ماندن از حمله قلبی از مصرف این خوراکی ها پرهیز کنید .

با بروز حمله قلبی، ایجاد تغییراتی در زندگی برای به دست آوردن سلامتی و کاهش خطر مشکلات دیگر ضروری است. همچنین در صورتی که دارو دریافت می کنید، شروع تمرینات ورزشی، مصرف موادغذایی سالم و اجتناب از موادغذایی ناسالم مرتبط با حمله قلبی توصیه می شود.

موادغذایی سرشار از چربی های اشباع شده

بعد از حمله قلبی، اجتناب از موادغذایی حاوی چربی های اشباع شده و ترانس مورد نیاز است. مصرف بسیار زیاد این چربی های اشباع شده می تواند موجب انسداد عروق خونی و در نتیجه حمله قلبی شود. همچنین انجمن قلب امریکا بر کاهش مصرف موادغذایی سرخ شده، دسرها، موادغذایی پخته شده آماده و فست فودها تاکید دارد، زیرا این موادغذایی حاوی میزان بالایی چربی های ترانس و اشباع شده می باشند. همچنین مصرف مرغ با پوست و گوشت هایی با میزان چربی بالا را محدود نمایید. همچنین از مصرف روغن پالم یا نخل و روغن نارگیل پرهیز کنید.

موادغذایی با میزان بالایی از نمک و قند

نمک یا سدیم می تواند موجب سطوح فشارخون بالا و افزایش خطر حمله قلبی شود. براساس انجمن قلب امریکا، میزان سدیم مصرفی باید به کمتر از ۲۳۰۰ میلی گرم در روز محدود شود، همچنین افرادی که در معرض خطر حمله قلبی هستند باید میزان مصرف سدیم آنها به کمتر از ۱۵۰۰ میلی گرم در روز کاهش یابد. همچنین برای طعم دار کردن غذاها به جای نمک از گیاهان فاقد نمک استفاده کنید.

از طرفی محدود کردن میزان قند دریافتی در رژیم غذایی نیز توصیه می شود، زیرا مصرف زیاد قند با افزایش وزن و بالارفتن خطر حمله قلبی در ارتباط است. بنابراین از مصرف دسرها، شکلات، آبنبات، شیرینی ها، نوشیدنی هایی با میزان قند بالا مانند نوشابه و آب میوه های شیرین شده اجتناب نمایید.

موادغذایی سرشار از کلسترول

کلسترول با بیماری قلبی و حمله قلبی در ارتباط است. کبد کلسترول تولید کرده که ماده ای شبیه چربی است و باعث انسداد و سخت شدن عروق می شود. براساس انجمن قلب امریکا، بعد از حمله قلبی میزان کلسترول مصرفی روزانه باید کمتر از ۳۰۰ میلی گرم باشد. گوشت، تخم مرغ، کره و لبنیاتی مانند شیر، پنیر و ماست حاوی کلسترول می باشند، همچنین فرآورده های فرعی گوشت مانند جگر، قلوه، مغز و سایر ارگان ها میزان بالایی کلسترول دارند که باید از مصرف این موادغذایی پرهیز شود.

نسخه