6a00d8341c562c53ef01a3fcca3f99970b-800wi

جگر منبع انباشته از سموم است و استفاده زیاد  آن در طولانی مدت سبب  بوجود آمدن سرطان می‌شود.

 بدن از طریق کبد و کلیه سموم را دفع می‌کند بنابراین در حیوانات و به طور کلی این امر مستثنی نیست وقتی که جگر مصرف می‌کنیم بدن علاوه بر دریافت پروتئین، ویتامین‌ها و املاح نیز مقداری از سموم گوسفند و گاو را وارد خود می‌کند.
 در صورتی که به حیوانات آنتی بیوتیک‌هایی داده شود پسمانده‌های موجود از آن در جگر حیوان تجمع یافته و به بدن فرد منتقل می‌یابد.
جگر منبع غنی از ویتامین‌های گروه A، اسیدفولیک، روی، منیزیم و پتاسیم است و مصرف آن در افرادی که “بیماری هموکوروماتوز” که یک بیماری ژنتیکی است و بدن قادر به دفع آهن نیست، همچنین بیماران اسیداوریک و نقرس توصیه نمی‌شود.
 زیاده‌روی در مصرف جگر اضافه باری را به کبد تحمیل کرده همین موجب مسمومیت در سطح سلولی بدن می‌شود و مصرف ماهیانه 1الی 2 بار توصیه می‌شود.
منبع-http://www.yjc.ir