زندگی ماشینی و تغییر در نوع رژیم غذایی و کاهش تحرکات جسمی در جهان باعث افزایش میزان بروز سرطان شده است که در بررسی بدست آمده طی 20 سال گذشته میزان شیوع سرطان در کودکان بیست درصد افزایش یافته است.

یک مطالعه جدید آشکار ساخت که بنابر اطلاعات به دست آمده از بخش سرطان سازمان جهانی بهداشت (WHO) نرخ ابتلا به سرطان‌های دوران کودکی در سراسر جهان طی مدت ۲۰ سال ۱۳ درصد افزایش یافته است.

ابتلا به سرطان در کودکان در مقایسه با بزرگسالان نسبتا نادر است اما زمانی که کودک به آن مبتلا می‌شود، احتمال اینکه بیماری از ساختار ژنتیکی کودک ناشی شده باشد به مراتب بیشتر از عوامل محیط زیستی یا سبک زندگی است.

کارشناسان معتقدند که بخشی از دلیل افزایش تعداد کودکان مبتلا به سرطان تشخیص بهتر این بیماری است اما ضرورت دارد تا اطلاعات بهتری از تمامی نقاط جهان جمع‌آوری شود تا تمامی دلایل از جمله تاثیر آلاینده‌های محیط زیستی و آلودگی‌ها در این زمینه در نظر گرفته شوند.

در این بررسی آمده است بین سال‌های ۲۰۰۱ تا ۲۰۱۰ از هر یک میلیون کودک، ۱۴۰ کودک زیر ۱۴ سال به بیماری سرطان مبتلا بوده‌اند که نشان‌دهنده افزایش ۱۳ درصدی است.

به نوشته روزنامه گاردین، آژانس بین‌المللی تحقیقات سرطان (IARC) اعلام کرده است: سرطان عامل مهم مرگ و میر در کودکان و نوجوانان است اگرچه این بیماری در سنین کمتر از ۲۰ سال به ندرت ظاهر می‌شود. همچنین یک سوم از کودکان مبتلا به سرطان که کمتر از ۱۵ سال دارند دچار سرطان خون هستند که اکنون در اروپا و آمریکا قابل درمان است.

منبع/ایسنا