مواد لازم:
لوبیا قرمز 250 گرم
تکه مرغ 8 تا 12
پیاز بزرگ که به صورت درشت خلالی شده 3 عدد
پودر آویشن یا ارگانو یک چهارم قاشق چای خوری
رزماری تازه خرد شده یک قاشق چای خوری سرپر
جوزهندی رنده شده نوک قاشق چای خوری
خامه دوسوم پیمانه
فلفل قرمز یک قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
رزماری برای تزیین چند شاخه
طرز تهیه :
1-فر اجاق گاز را روی 180 درجه سانتی گراد یا 350درجه فارنهایت از پیش گرم کنید.
2-لوبیاها را نیز از شب قبل خیس کرده، پس از چند بار تعویض آب، آن را بپزید.
3-تکه های مرغ را هم پاک کنید و بشویید، سپس داخل سبدی قرار دهید تا آب اضافی آن خارج شود
4-پس از آن مقداری نمک و فلفل سیاه روی آنها بپاشید و در ظرفی بگذارید تا طعم دار شوند.
5-حالا کف ظرف سرامیکی یا پیرکس را با کمی روغن مایع چرب کنید.
6-بعد نصف مقدار پیازها را در کف ظرف ریخته، نیمی از لوبیاهای پخته را نیز روی پیاز بریزید.
7-پس از آن یک لایه دیگر پیاز ریخته، روی آن را با باقیمانده لوبیا قرمز بپوشانید.
8-در کاسه دیگری سرکه را با آویشن، رزماری و جوزهندی مخلوط کنید و آن را روی پیاز و لوبیا قرمز بریزید.
9-در ظرف دیگری خامه را با فلفل قرمز مخلوط کنید.
10-ابتدا مرغ را داخل مخلوط خامه و فلفل ریخته، خوب به مواد آغشته کنید، سپس روی لوبیاها بریزید.
11-دهانه ظرف را با ورق آلومینیومی پوشانده، به مدت یک ساعت و نیم داخل فر – با همان درجه حرارتی که از پیش روشن کرده بودید- قرار دهید.
12-البته در یک ربع آخر، ورق فویل آلومینیوم را از روی ظرف بردارید تا مرحله پخت غذا بدون در ادامه پیدا کند.
13-در پایان، غذا را با چند برگ رزماری تازه تزئین کرده، به همراه لیموترش آماده پذیرایی کنید
مجله بویر نیوز