گیاه شناسی به تخمدان رسیده ی یک گیاه گلدار میوه می گویند که اغلب آنها تخم گونه ی خود را نیز در دل دارند. میوه ها جزء بهترین های منابع تغذیه ای محسوب می شوند و سرشار از ویتامین هستند. دانستنی های جالبی را در مورد میوه ها، جمع آوری کرده ایم که خالی از لطف نیست اگر به آنها نگاهی بیندازید.
1.سیب هایی که در مغازه های میوه فروشی آمریکا فروخته می شوند ممکن است بیش از یک سال از چیده شدنشان گذشته باشد.
2.انگور از جمله مواد غذایی است که در صورت قرار گرفتن در حرارت مایکروفر خواهد ترکید.
3.تمشک، سیب و هلو از خانواده گلسرخسانان به شمار می روند.
4. برخلاف تصور عمومی، ویتامین C در پرتغال کمتر از حدی است که آن را در شمار ده میوه غنی از ویتامین C قرار دهد.
5.بیشترین میوه ای که در دنیا استفاده می شود گوجه فرنگی است.
6.موز حاوی مواد رادیواکتیو است.
7. هندوانه های مکعبی در ژاپن تولید می شود. علت کاشت این هندوانه های مکعبی حمل و نقل آسان تر آن است.
8.خیار جز میوه ها بشمار می رود نه سبزیجات.
9. Pomology به علم شناخت میوه ها گفته می شود.
10. نوعی درخت معروف به درخت سالادی وجود دارد که 3 تا 7 میوه گوناگون را در خود دارد.
11.میوه ها و سبزیجات بعد از چیده شدن نمی میرند و چند روز نسبت به محیط واکنش نشان می دهند.
12. 50 درصد از DNA انسان و موزمشترک است.
13.توت فرنگی بیشتر از پرتقال ویتامین C دارد.
14.برچسب هایی که روی میوه ها زده می شود قابل خوردن است.
15. در حدود 7.8 میلیون مرگ زودهنگام که سالانه در جهان اتفاق می افتد با خوردن 10 عدد میوه یا سبزی در روز قابل پیشگیری است.
16.آناناس در قرن 17 بسیار گران بود تا جایی که مردم برای نشان دادن ثروت خود آن را خریداری و در میهمانی های خود به نمایش می گذاشتند.
17.ایسلند بیشترین مزرعه کشت موز را در اروپا دارد.
18.کلمه Orange در زبان انگلیسی به دلیل رنگ میوه پرتغال به کار می رود. قبل از آن به جای استفاده از این کلمه از کلمه geoluread استفاده می شد که به معنای زرد-قرمز است.
19.گوجه فرنگی ژِن های بیشتری نسبت به انسان دارد
20.میوه دوریان (Durian) که در کشورهای آسیای جنوب شرقی یافت می شود به قدری بد بو است که حمل آن با تاکسی و بردن آن به هتل ها ممنوع است.
عصر اقتصاد