اگر از حساسیت های آلرژیک رنج میبرید بهتر است در زمینه مصرف برخی ادویه ها بیشتر دقت کنید. ادویه های تند عوارض جانبی فراوانی برای شدت یافتن حساسیت در بدنتان در بر دارند و باعث تحریک آلرژی در بدنتان می شوند برخی موادغذایی که به خوبی مغزپخت نشده باشند نیز باعث تشدید آلرژی در بدنتان می شوند.
محققان توصیه میکنند که افراد مبتلا به آلرژی در اوج فصل گردهافشانی از مصرف غذاهای ادویهدار و تُند خودداری کنند. این نوع از غذاها، تولید هیستامینها را در بدن افزایش میدهند و ترکیب آنها با هیستامینهای ناشی از آلرژیهای فصلی، افراد بیمار را با علائم شدید و گسترده روبهرو میکند. البته لازم نیست که همه افراد مبتلا به آلرژی، مطلقا از مصرف غذاهای ادویهدار و تُند خودداری کنند. درواقع، کاهش ادویهها و فلفلها میتواند راهحل مناسبی برای بسیاری از آنان باشد. با اینحال، اگر مصرف این غذاها شما را با عطسه مواجه کرد، بهتر است که نوع تغذیه خودتان را برای مدتی تغییر بدهید. از طرف دیگر، اگر مبتلا به آلرژی هستید و تصمیم گرفتهاید که در فصل بهار براساس رژیم غذایی خام (مثل رژیم پالئو) تغذیه کنید یا میزان مصرف این نوع از مواد غذایی را افزایش بدهید، بهتر است که هرچه زودتر در تصمیم خودتان تجدیدنظر کنید. بسیاری از مطالعات علمی نشان میدهند که مواد غذایی خام و نپخته در گروه بدترین محرکهای آلرژی قرار میگیرند. دلیل این مساله نیز به ترکیبات ناشی از آفتکشها و ناخالصیهای دیگر در مواد غذایی خام مرتبط است. میوهها، خصوصا در فصل بهار، باید قبل از مصرف بهخوبی شسته شوند یا حرارت ببینند.
سلامتیسم