اگر جزو علاقه مندان به خوردن لبنیات هستید بهتر است نوع کم چرب آن ها را تهیه و مصرف کنید، این محصولات خاصیت های درمانی فوق العاده ای در بردارند از جمله می توانیم به پیشگیری از ابتلای شما به افسردگی اشاره کنیم به این نکته توجه کنید که محصولات کم چرب می توانند اختلالات روحی و روانی را از شما دور کنند.
بسیاری از افراد ترجیح میدهند که از لبنیات کمچرب بهجای انواع پُرچرب استفاده کنند تا اندازه دور کمرشان را در محدوده سالم نگه دارند. با اینحال، محققان ژاپنی در مطالعه اخیرشان به این نتیجه رسیدهاند که مصرف لبنیات کمچرب میتواند برای سلامت روان هم مفید باشد. گزارشی از این مطالعه در Social Psychiatry and Psychiatric Epidemiology منتشر شده است. در این مطالعه، تقریبا هزار نفر از بزرگسالان ژاپنی مورد بررسی قرار گرفتند که در فاصله سنی ۱۹ تا ۸۳ سال قرار داشتند و اکثریت این جمعیت را هم زنان تشکیل میدادند. علاوه بر بررسی میزان استفاده از محصولات لبنی کمچرب و پُرچرب، عوامل دیگری مانند سن، جنسیت، رژیم غذایی، سبک زندگی و وضعیت سلامت عمومی نیز در ارزیابی نهایی در نظر گرفته شدند. یافتههای این مطالعه نشان میدهند افرادی که مقادیر زیادی از شیر و ماست کمچرب مصرف میکنند، کمتر از دیگران با احتمال ابتلا به افسردگی مواجه میشوند. محققان میگویند که هیچ ارتباطی بین مصرف لبنیات پُرچرب و افسردگی پیدا نکردهاند. براساس فرضیه آنان، این مساله میتواند به اسیدهای چرب ترانس موجود در شیر پُرچرب ارتباط داشته باشد که با افسردگی مرتبط هستند. البته تاثیر اسیدهای چرب ترانس بهواسطه اسیدهای آمینه موجود در شیر (تریپتوفان) جبران میشود
سلامتیسم