از مزایای مصرف ویتامین سی برای بدنتان چه میدانید؟ این ویتامین پرخاصیت خاصیت های درمانی فراوانی برای سلامتی تان به همراه دارد، انواع مرکبات و سبزیجاتی مانند اسفناج ،گوجه ،فلفل دلمه ای و کدوحلوایی حاوی ویتامین سی فراوانی برای افزایش سلامت بینایی ،تقویت سیستم ایمنی بدن و مقابله با امراض قلبی و سرطانی هستند .
کلمهایی مثل کلم چینی، بروکسل و بروکلی فرمانروایان دنیای سلامتیاند. در هر فنجان از این کلمها ۳۳ میلی گرم ویتامین C وجود دارد. خانوادهی کلمها سرشار از مواد مغذیاند و میتوانند با سرطان و بیماریهای قلبی عروقی مقابله کنند. کلم بروکسل چهار برابر بیشتر از هم خانوادههای دیگر خود ویتامین C دارد، یعنی هر فنجان ۹۷ میلی گرم توجه داشته باشید بهترین شیوهی پخت کلمها بخارپز کردن است تا بیشترین میزان ویتامینهای خود را حفظ کنند.
توصیه میکنیم از جوشاندن طولانی مدت این کلمها خودداری کنید.
مرکبات
کیوی
یک عدد کیوی درشت حدود ۸۰ میلی گرم ویتامین C و عناصر فیتوشیمیایی زیادی دارد.
باید بدانید ۱۱۵ گرم از این میوه حاوی فقط ۷۰ کالری است.
طالبی، خربزه
نخود فرنگی
نخود فرنگی منبع خوب پروتئینهای گیاهی و آهن است که برای گیاهخواران یک مادهی غذایی مفید محسوب میشود.
برای حفظ بیشترین میزان ویتامین C نخود فرنگی توصیه میکنیم برای پخت آن از آب کمی استفاده کنید.
فلفل دلمهای
فلفل دلمهای حاوی ۳۲ کالری است، اما باید بدانید بر حسب رنگهای متنوع خود حاوی ویتامینهای متنوعی نیز میباشند.
سالهای سال از این میوهی خوشمزه برای درمان اختلالات روده و یبوست استفاده کردهاند و باید بدانید که این میوهی استوایی باعث تقویت سیستم ایمنی بدن، استخوانها و سلامت قلبی عروقی میشود.
یک عدد سیب زمینی متوسط که با پوست کبابی شده است حاوی ۲۵ میلی گرم ویتامین C میباشد که ۲۵ درصد نیاز روزانه یک فرد بزرگسال را تأمین میکند.اسفناج
اگر چه غذای مورد علاقهی ملوان زبل منبع کامل آهن نیست، اما باید بدانید این ماده غذایی سرشار از کاروتنوئید است.
سیب زمینی شیرین یکی از سبزیجات سرشار از مواد مغذی مفید است. ویتامین C موجود در سیب زمینی شیرین از ابتلا به سرطان، بیماریهای چشمی، افسردگی و بیماریهای قلبی عروقی پیشگیری به عمل میآورد.گوجه فرنگی
یک عدد گوجه فرنگی متوسط کاملاً رسیده دارای ۲۶ کالری و حاوی حدود ۲۳ میلی گرم ویتامین C میباشد.
شلغم جزو سبزیجات نسبتاً ارزان قیمت و بسیار سالمی است که آماده کردنش نیز بسیار ساده بوده و در عین حال حاوی ویتامین C. زیاد و اسید آمینههای ضروری است.
نصف فنجان کدو حلوایی پخته ۱۰ درصد از نیاز روزانهی ما به ویتامین C را تأمین میکند.