با اینکه طعم و ساختار گوشت شترمرغ به گوشت گوساله شبیه است، اما دو سوم چربی کمتری نسبت به آن دارد و به دلیل سطح کلسترول پایین و پروتئین و آهن بالا، گوشت این پرنده به عنوان یک جانشین رضایتبخش برای گوشت قرمز، خریداران زیادی را به خود جلب کرده است.
مناسب برای بیماران قلبی و سالمندان
کم بودن چربی بین ماهیچهای گوشت شترمرغ یکی از خواص مهم آن به شمار میرود، لذا مصرف متعادل آن برای افرادی که به دنبال کاهش وزن هستند یا از بیماری قلبی – عروقی رنج میبرند، مفیدتر از گوشت گاو و گوسفند است. اسیدهای چرب غیراشباع موجود در بافتهای شترمرغ 30 درصد مجموع اسیدهای چرب را تشکیل میدهد، هرچند که میزان بیشتری از این نوع اسیدهای چرب نیز قابل حصول است که یکی از مزیتهای این گوشت در مقایسه با گوشت گاو و گوسفند است.
با توجه به اینکه میزان اسیدهای چرب غیراشباع موجود در گوشت جوجه 19 درصد و در گوشت گاو 5 درصد کمتر از گوشت شترمرغ است، بالا بودن نسبی میزان اسید چرب امگا – 3 در گوشت شتر مرغ (3/8 درصد) یک مزیت خوب به منظور ادامه انگیزه تولید آن محسوب میشود.
در انسان استفاده از اسید چرب امگا – 3 تأثیرات مفیدی در کاهش بیماریهای قلبی – عروقی داشته و برای رشد و نمو مؤثر است، به نظر میرسد که این اسید چرب در مقایسه با اسید چرب غیراشباع امگا-6 تأثیرات مفیدی در جلوگیری از لخته شدن عروقی دارد. اکثر جیرههای غذایی افراد از لحاظ اسیدهای چرب امگا-3 کمبود دارند.
این مزایا به همراه میزان بیشتر اسید چرب امگا-3 در گوشت شترمرغ باعث شده که این گوشت انتخاب ارجحی برای بیماران قلبی– عروقی و سالمندان در مقایسه با گوشت گاو و گوسفند باشد تا با اطمینان بیشتری بتوانند نیازهای پروتئینی خود را برطرف سازند.
گوشت هضم پذیر و نرم
گوشت شترمرغ عضلانی بوده و به راحتی از استخوان بافت رابط جدا میشود. اگرچه به خاطر طعم و رنگ قرمزش با گوشت گاو قابل مقایسه است، اما گوشت شترمرغ به تردی گوشت مرغ است و دارای فیبرهای ماهیچهای کوتاه است. در مقایسه با انواع گوشتها هضمپذیر و نرمتر است و احتیاج به زمان پخت بالایی ندارد…
منبع: زندگی آنلاین