چای از جمله محبوب ترین نوشیدنی ها در دنیا است. ریشه این گیاه به کشور های شرق آسیا برمی گردد. چای نوشیدنی بسیار مطبوعی است و استفاده صحیح از آن می تواند برای بدن بسیار مفید باشد. هستند افرادی که بعد از نوشیدن چای به اصطلاح ترش می کنند؛ اما علت اصلی چیست؟ با دکتر سلام همراه باشید.
متخصص طب سنتی گفت: افرادی که با مصرف چای، اصطلاحاً ترش می کنند، باید بدانند چایی که مصرف میکنند احتمالاً از چایهای اسانسدار نامرغوب است و به دلیل رنگ دهی سریع، دم کشیدن آن کوتاه است. انوشیروانی گفت: چای بهاره گیلان، چای سبز و حتی چای سفید هم اگر به اندازه کافی دم نکشند، نمیتواند کمکی به تقویت معده و دهانه آن بکند.
مجید انوشیروانی، متخصص طب سنتی و عضو هیئت علمی دانشگاه مشهد گفت: چای مرغوب، تقویت کننده معده و محکم کننده دهانه آن است و اگر به آن مواد آروماتیک (عطردهنده) افزوده نشود و دیردم، دبش،گس و قدری تلخمزه باشد، دهانه معده را محکم کرده و جلوی ریفلاکس را میگیرد.
وی افزود: اگر از چایهای معطر و زوددم متداول استفاده کنیم که اغلب، طعم گس و تلخ ندارند، برعکس، نوشیدن آن میتواند موجب شل شدن دهانه معده و بروز ریفلاکس شود.
این متخصص طب سنتی ادامه داد: بنابراین، افرادی که با مصرف چای، اصطلاحاً ترش می کنند، باید بدانند چایی که مصرف میکنند احتمالاً از چایهای اسانسدار نامرغوب است و به دلیل رنگ دهی سریع، دم کشیدن آن کوتاه است.
انوشیروانی گفت: چای بهاره گیلان، چای سبز و حتی چای سفید هم اگر به اندازه کافی دم نکشند، نمیتواند کمکی به تقویت معده و دهانه آن بکند.
وی اضافه داد: افزودن برخی گیاهان معطر به چای، بخصوص گل محمدی تازه و خوشبو، میتواند موجب تقویت و تشدید اثرات مفید چای شود و در کاهش ریفلاکس و ترش کردن مفید باشد.
منبع: افکار نیوز